Σασμός-Κατερίνα-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Κατερίνα προειδοποιεί τη Βασιλική για τον Μαθιό.

Άσε μαρή να ευτυχήσει το ζευγάρι και εσύ… έλεος…

Η Καλλιόπη, χωρίς να γνωρίζει τις κινήσεις του Αστέρη με την Αργυρώ θέλει να καταστρώσει μαζί με τα παιδιά της ένα σχέδιο για να πάρουν πίσω τα κτήματα του Άγγελου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένα βήμα πριν την φυλακή ο Παύλος

Σασμός: Έτσι η Αργυρώ σταματά τον Αστέρη από το φευγιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητάει την βοήθεια της Στέλλας και εκείνη της γυρίζει την πλάτη

Ψάχνοντας για συμμάχους όμως, συνειδητοποιεί ότι δεν της έχει απομείνει κανένας, αφού ακόμα και η Στέλλα δεν ακολουθεί τους παραλογισμούς της και δεν θέλει να μπλέξει πάλι ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Παράλληλα, ο Λευτέρης κάνει πρόταση στην Θοδώρα να μείνουν μαζί και εκείνη δέχεται με χαρά και μετακομίζει στο σπίτι του ενώ η Άννα και ο Παντελής σηκώνουν μαύρα πανιά αφού δε βλέπουν με καλό μάτι αυτή την εξέλιξη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Νικηφόρος έρχονται αντιμέτωποι ξανά

Σασμός: Αυτή είναι η μυστική συμμαχία Αστέρη και Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 36 , 37 , 38 , 39

Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της, την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή. Πρέπει να την δεχτούν εάν θέλει να μπει ένα τέλος στην παράνοια που συνεχίζει να επικρατεί στο χωριό τους.

Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη και του ζητά να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Ταυτόχρονα ξεκαθαρίζει και στην ίδια ότι ήρθε για να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Ο Παντελής καταρρακωμένος απο τη φυγή της κόρης του από το σπίτι επισκέπτεται τον Παύλο, ενώ ο Λευτέρης και η Θεοδώρα ανοίγονται ο ένας στον άλλον και έρχονται πιο κοντά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιτέλους Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

 

Η Κατερίνα προειδοποιεί την Βασιλική να έχει το νου της στον Μαθιό την ώρα που εκείνος παρακαλεί την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του Αστέρη για τα κτήματα. Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δε λέει να καταλαγιάσει. Τι ακριβώς είναι αυτό που θα πεί η Κατερίνα στην Βασιλική και θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της; Θα είναι η αφορμή για τον πρώτο ηρωικό καυγά μετά τον γάμο

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close