Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε επιτέλους τον Αστέρη και την Αργυρώ να κάνουν έρωτα. 

Καιρός ήτααααν! Δύο κύκλους σχεδόν το περιμέναμε!!!

Ο Αστέρης και η Αργυρώ δεν αντέχουν και παραδίδονται στο πάθος τους. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, ο Βαγγέλης προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του Σταύρου που έχει δει το περιστατικό με την Αργυρώ και τον Αστέρη στο αεροδρόμιο.

Πως τόλμησε να κοροϊδέψει τον αδερφό μου; Θα μου το πληρώσει.” μονολογεί, μην μπορώντας να πιστέψει πως ο Αστέρης και η Αργυρώ καταπατούν την αξιοπρέπεια του Σταύρου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη

Την ίδια στιγμή οργισμένη είναι και η Καλλιόπη που απειλεί θεούς και δαίμονες επειδή τα κτήματα τους πέρασαν στα χέρια των Βρουλάκηδων.  “Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι” λέει. Παράλληλα επικρατεί ανησυχία μετά την αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης με την υγεία της να παρουσιάζει επιδείνωση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Πάπας κρατά το μυστικό του φόνου και δεν το μοιράζεται με κανέναν

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι η Αργυρώ σταματά τον Αστέρη από το φευγιό

Η Αργυρώ με την Άσπα αναρωτιούνται τι συμβαίνει ενώ η Μαρίνα είναι συντετριμμένη με τις αποκαλύψεις της γιαγιάς και ο Αντώνης προσπαθεί να την παρηγορήσει. Και μέσα σ’ αυτή τη δίνη ο Αστέρης με την Αργυρώ δεν μπορούν άλλο να υποκρίνονται και κάνουν έρωτα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτή είναι η μυστική συμμαχία Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Αργυρώ ενώνονται για να φέρουν τον Σασμό

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς σασμός έχοντας δει τις ζωές τους να περνούν από 40 κύματα ο Αστέρης και η Αργυρώ θα συνειδητοποιήσουν για τα καλά πως τα συναισθήματά του ενός για τον άλλον δε λένε να κοπάσουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτόν θα ερωτευτεί η Στέλλα και δεν θα είναι ο Αστέρης

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Κοντά στο να χάσει την ζωή της

Παρά τα εμπόδια που εξακολουθούν να υπάρχουν μεταξύ τους μια νύχτα όταν ο ένας αντικρίσει τον άλλον στο σπιτάκι θα αφεθούν στο πάθος τους. Οι δυο τους θα κάνουν έρωτα με την σκηνή αυτή να αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Τα φιλιά και οι αγκαλιές τους αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close