Σασμός: Μαθιός και Νικηφόρος έρχονται αντιμέτωποι

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός και Νικηφόρος έρχονται αντιμέτωποι. 

Γιατί βρε τα κουμπαράκια τσακώνονται…

Στην οικογένεια των Βρουλάκηδων επικρατεί μια μεγάλη ανησυχία μετά την αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης με την υγεία της να παρουσιάζει επιδείνωση.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 36 , 37 , 38 , 39

Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιτέλους Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα

Ο Μαθιός αρχίζει πια να συγκρούονται με το Νικηφόρο και ο Παύλος γιορτάζει για την νίκη του, ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να δεχτεί την μία και μοναδική ελπίδα για ειρήνη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος επιστρέφει στην Κρήτη με τον αδερφό του για να πάρουν εκδίκηση

Η αψιμαχία μεταξύ Μαθιού και Νικηφόρου για το συνεταιρισμό με τον Ευθύμη έχει αίσιο τέλος και ο δρόμος ανοίγει για τα όνειρά του Νικηφόρου και του Μανώλη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Πάπας κρατά το μυστικό του φόνου και δεν το μοιράζεται με κανέναν

Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως ιδέα δεν είναι κακή. Η Κατερίνα προειδοποιεί την Βασιλική να έχει το νου της στον Μαθιό την ώρα που εκείνος παρακαλά την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του στερείται τα κτήματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι η Αργυρώ σταματά τον Αστέρη από το φευγιό

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτή είναι η μυστική συμμαχία Αστέρη και Αργυρώ

Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει και αποφασίζει να κάψει τα κτήματα του Άγγελου. Τι λέτε τελικά θα την προλάβουν οι γιοι της να μην κάψει τα κτήματα; Και τι θα γίνει ανάμεσα σε Νικηφόρο και Μαθιό; Η συνέχεια επι της οθόνης!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close