Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι. 

Μακριά τα χέρια σας φίλοι σεναριογράφοι από το ζευγάρι της χρονιάς, γιατί δεν ξέρουμε κι εμείς τι θα γίνει!!!

Η γιαγιά Ειρήνη πέφτει στο κρεβάτι και δεν μπορεί να συνέλθει προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους Βρουλάκηδες. Η εκ βαθέων εξομολόγηση της στη Μαρίνα για τις συνθήκες του γάμου της με το Μάρκο της ράγισε την καρδιά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, η Αργυρώ με την Άσπα αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Συντετριμμένη είναι και η Μαρίνα με τις αποκαλύψεις της γιαγιάς και ο Αντώνης προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος επιστρέφει στην Κρήτη με τον αδερφό του για να πάρουν εκδίκηση

Σασμός-γιαγιά Ειρήνη-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη

Στο μεταξύ ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει το κύκλωμα με το λαθρεμπόριο όπλων που έχει στήσει ο Ευθύμης παρακούοντας εντολές από την Αθήνα να μην εμπλακεί η αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου αλλά και αγνοώντας τις συμβουλές της εισαγγελέως Αιμιλίας.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Πάπας κρατά το μυστικό του φόνου και δεν το μοιράζεται με κανέναν

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι η Αργυρώ σταματά τον Αστέρη από το φευγιό

Αν και βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το σχέδιο του Ευθύμη για τη μεταφορά λαθραίων όπλων δεν αντιλαμβάνεται πως ο λαθρέμπορος έχει αποφασίσει να τελειώνει μαζί του, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο της μοναδικής αγάπης της ζωής του, της γυναίκας του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτή είναι η μυστική συμμαχία Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Αργυρώ ενώνονται για να φέρουν τον Σασμό

Έχει δώσει εντολή στο Λευτέρη να τον βγάλει από τη μέση κάτι που προσπαθεί να αποφύγει ο μυστικός αστυνομικός. Τη δουλειά ερήμην του Λευτέρη αναλαμβάνει ο Πάνος. Κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου του Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτόν θα ερωτευτεί η Στέλλα και δεν θα είναι ο Αστέρης

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Κοντά στο να χάσει την ζωή της

Κάνοντας μάλιστα την εξόντωση του να φανεί σαν ατύχημα. Ο Αντώνης και η Μαρίνα ξεκινούν για μια μικρή εκδρομή με το αμάξι οι δυο τους.  Πέφτουν στο γκρεμό και σώζονται από θαύμα. Η Μαρίνα παθαίνει σοκ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος χτίζει ξανά τη ζωή του

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Καλλιόπη και Αργυρώ ξαναέρχονται αντιμέτωπες

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close