Σασμός: Ποιος πρωταγωνιστής φεύγει από την σειρά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι δυσάρεστες, αφού αυτός ο πρωταγωνιστής φεύγει από την σειρά. Ποιος πρωταγωνιστής φεύγει από την σειρά;

Γιατί θες να φύγεις που θα πάααας … Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα από την πλευρά μας σε ότι κάνει !

Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στον Σασμό αυτός ο πρωταγωνιστής φεύγει από την σειρά και αποχαιρετά συναδέλφους και κοινό μέσα από μία δημοσίευσή του στο Facebook. Ποιος είναι αυτός ο πρωταγωνιστής που δεν θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Διαβάστε παρακάτω: 

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Καραγιάννης αποχαιρέτησε με μία δημοσίευσή του στο Facebook κοινό και συναδέλφους αφού φαίνεται πως θα φύγει οριστικά από τον Σασμό. Ο τηλεοπτικός Γιωργής μετά την αποβολή της Θεοδώρας, σέβεται ότι δεν θέλει να είναι πια μαζί και χωρίζουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος σκοτεινιάζει και όλα αλλάζουν

Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στο Facebook: «Σήμερα ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στην τηλεοπτική σειρά Σασμός!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες!!! Καλή συνέχεια να συνεχίσετε να σκίζετε!!»

Σασμός-πρωταγωνιστής-φεύγει-από-την-σειρά-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Γεράσιμος ψάχνει για το παρελθόν της Στέλλας

Από την άλλη οι συνάδελφοι σχολίασαν την δημοσίευσή του συγκινώντας. Ο τηλεοπτικός του πεθερός και κατά κόσμον Στάθης Μαντζώρος του έγραψε: «Σταυράκο μου χάρηκα πολύ τη σκηνή μας…θα μας λείψεις Μουτρο!». «Είσαι υπέροχος, θα μας λείψεις», έγραψε ο «Μανώλης» ο κατά κόσμον Στρατής Χατζησταματίου. Με ένα σχόλιο τον αποχαιρέτησε και η «παπαδιά», Στέλλα Γκίκα.

Σασμός-πρωταγωνιστής-φεύγει-από-την-σειρά-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η μυστική υπόσχεση της Βασιλικής στον Αστέρη

«Σταύρο μου, θα μου λείψεις μέχρι να σε ξαναβρώ». «Θα είσαι πάντα ο γαμπρός που αγαπήσαμε! Καλή μας αντάμωση», έγραψε η Αλίνα Κωτσοβούλου που υποδυόταν τη πεθερά του. «Σταύρο μου κρίμα που δεν προλάβαμε να έχουμε μία σκηνή μαζί Καλή συνέχεια σε όλα σου τα σχέδια Πολλά πολλά φιλιά!», έγραψε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Σασμός-πρωταγωνιστής-φεύγει-από-την-σειρά-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μετά τη δίκη αποφασίζει να γυρίσει στη Κρήτη

«Σε ευχαριστώ για αυτήν την τόσο όμορφη συνεργασία! Εις το επανιδείν!», έγραψε η τηλεοπτική του σύζυγος, η κατά κόσμον Δανάη Παππά. Με τη Βέρα Μακρομαρίδου να του στέλνει μια αγκαλιά και φιλιά!

Σασμός-πρωταγωνιστής-φεύγει-από-την-σειρά-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close