Σασμός: Η πρόταση γάμου του Σταύρου πέφτει στο κενό – Με ποιον τρόπο θα αλλάξουν όλα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς η Αργυρώ μετά τη δίκη αποφασίζει να γυρίσει στη Κρήτη

Αφού τον Αστέρη θέλει ρε κοπέλια, τι μας παιδεύετε έτσι;

 

Μπορεί ο χρόνος να γιατρέψει τα πάντα; Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί στον Σασμό του Alpha. Τα επόμενα επεισόδια θα είναι από τα πιο σημαντικά και θα αποτελέσουν ένα κομβικό σημείο για την συνέχεια. Είτε για την φετινή σεζόν είτε και για τον επόμενο τηλεοπτικό χρόνο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Γεράσιμος ψάχνει για το παρελθόν της Στέλλας

Σασμός: Η πρόταση γάμου του Σταύρου πέφτει στο κενό – Με ποιον τρόπο θα αλλάξουν όλα

Η τύχη του Αστέρη και η μοίρα της Αργυρώς καθορίζουν το πως θα συμπεριφερθούν και πως θα ζήσουν στην συνέχεια οι δύο ορκισμένες στην βεντέτα οικογένειες, οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες.

Θα νικήσει ο έρωτας τον πόνο;

Ο νέος έρωτας στη ζωή της Αργυρώς, είναι και η έμπνευση για ένα ακόμη τραγούδι στον Σασμό, που ερμηνεύει ο Δημήτρης Μπάσης. Και αυτή τη φορά τους στίχους υπογράφει ο Γιάννης Κότσιρας, σε μουσική του Νίκου Τερζή και με την συμμετοχή του βιρτουόζου του κλαρίνου, Θανάση Βασιλόπουλου, ο οποίος δίνει κάποια ηπειρώτικα στοιχεία στο τραγούδι.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η ερωτική εξομολόγηση του Αντώνη στην Μαρίνα

Σασμός: Η πρόταση γάμου του Σταύρου πέφτει στο κενό – Με ποιον τρόπο θα αλλάξουν όλα

Αφού φυσικά μιλάμε για τον έρωτα που γεννιέται στα Γιάννενα. «Τ’ανίκητα» ονομάζεται το τραγούδι που θα ακουστεί στο αυριανό επεισόδιο, όπου θα έχουμε το ατύχημα της Θοδώρας, το οποίο θα της στερήσει το παιδί της.

Όπως λέει και το τραγούδι για την Αργυρώ, ο έρωτας νικά τον πόνο. Αλλά κάποια πράγματα ωστόσο θα μείνουν ανίκητα. Ενώ ο Σταύρος είναι τρελά ερωτευμένος με την Αργυρώ, εκείνη δεν τρέφει ακόμη τόσο βαθιά και σοβαρά συναισθήματα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η μυστική υπόσχεση της Βασιλικής στον Αστέρη

Για αυτό και στην πρόταση γάμου που εκείνος θα της κάνει και μάλιστα με δαχτυλίδι που ο ίδιος θα κατασκευάσει, θα είναι αρχικά αρνητική. Αλλά με το χρονικό άλμα που θα κάνει η σειρά για να φτάσουμε στην δίκη του Αστέρη, 1,5 χρόνο μετά θα δούμε την Αργυρώ να φορά το δαχτυλίδι.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης τρέμει με το χέρι στο Ευαγγέλιο

Μάλιστα όταν κατέβει στην Κρήτη θα το παρατηρήσουν και άλλοι αυτό και θα μάθουν για το γάμο της. Διαδοχικά στα επεισόδια θα δούμε και με τη μορφή flashback πως κυλά η ζωή της Αργυρώς και έτσι θα λυθεί και το μυστήριο με το παιδί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Γιατί μέχρι τώρα καμία αποκάλυψη δεν έχει γίνει στον Σταύρο, αλλά ούτε έχουμε δει την ίδια να αντιλαμβάνεται την εγκυμοσύνη της. Η σχέση της με τον Σταύρο θα γνωστοποιηθεί στον Αστέρη λίγο νωρίτερα από τον Μαθιό.

Σασμός: Η πρόταση γάμου του Σταύρου πέφτει στο κενό – Με ποιον τρόπο θα αλλάξουν όλα

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος για όλα. Ακόμη και να σκοτώσει τον Μαθιό.

Την ίδια στιγμή εκείνος, θα δώσει και ένα σημείωμα για να φτάσει στα χέρια της, μέσω της Βασιλικής. Το σημείωμα του Αστέρη με μία μόνο λέξη «συγγνώμη» θα φτάσει στα χέρια της, αλλά θα το ανοίξει αρκετά μετά. Η Αργυρώ μετά το τέλος της δίκης θα αποφασίσει να ζήσει ξανά στην Κρήτη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Πηγή: queen.gr
Close