Σασμός: Η Μαρίνα φέρνει τον Σασμό για Αργυρώ – Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Αργυρώ να φέρνει τον Σασμό για Αργυρώ – Αστέρη.

Μάλιστα…Ε τώρα τι να πεις ,τι εξελιξάρα ήταν αυτή ρε παιδιά!

Το μόσχευμα που περίμεναν βρέθηκε και η Αργυρώ μπορεί να μπει άμεσα στο χειρουργείο. Αρκεί, βέβαια η μητέρα της να δεχτεί έναν όρο: να μην αποκαλύψει ποτέ την ταυτότητα εκείνου που θα δώσει το νεφρό του για να ζήσει η κόρη της.

Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αστέρη Σταματάκη… Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του, η Μαρίνα κλονίζεται. Ο άνθρωπος που προκάλεσε στην οικογένειά τους τόσο πόνο είναι ο ίδιος που τώρα θυσιάζεται για να τους δώσει τη μεγαλύτερη χαρά.

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που μπήκες στο διάβα μας

Ως μάνα, ξέρει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εγωισμούς. Λέει το ναι και Αργυρώ ενημερώνεται αμέσως ότι βρέθηκε ο πολυπόθητος δότης. Γιορτάζει το νέο μαζί με τον Σταύρο, την ώρα που ο Αστέρης αποκαλύπτει στον αδερφό του τα σχέδια του.

Κι αυτός με τη σειρά του, παρόλο που αντιδρά έντονα στην απόφαση αυτή, υπόσχεται να τον βοηθήσει, ώστε κανείς να μη μάθει ποτέ ότι έδωσε το νεφρό του στην Αργυρώ. Όταν η ημέρα του χειρουργείου πλησιάζει, τα δύο αδέρφια ανακοινώνουν, ξαφνικά πως πρέπει να φύγουν στην Ιταλία, για να λύσουν ένα επαγγελματικό ζήτημα.

Σασμός: Η σκηνή ορόσημο στη πρόβα νυφικού της Βασιλικής

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης θα μιλήσει στον Άγγελο πριν το φόνο

Δεν καταφέρνουν βέβαια να πείσουν κανέναν, ειδικά τη Στέλλα και τη Βασιλική, που υποψιάζονται πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτό το ταξίδι. Κι έχουν δίκιο, αφού στην πραγματικότητα ο Μαθιός και ο Αστέρης πηγαίνουν στην Αθήνα, την ώρα που για το ίδιο ταξίδι ετοιμάζονται η Αργυρώ ο Σταύρος και η Μαρίνα.

Η ίδια η Αργυρώ είναι γεμάτη φόβο και ανασφάλεια για την επόμενη μέρα και τα μάτια της δακρύζουν καθώς αποχαιρετά τους δικούς της. Η ζωή η δική της και του Αστέρη κρέμονται από μία κλωστή και, αν όλα πάνε καλά, θα δεθούν άρρηκτα για πάντα. Και πράγματι, έτσι γίνεται…

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέος Mυστηριώδης άντρας εμφανίζεται πριν τον γάμο Μαθιού-Βασιλικής

Πλέον για τους δυο τους, τα πάντα ξεκινούν από την αρχή. Όμως οι μόνοι που ξέρουν την αλήθεια είναι ο Αντώνης και η Μαρίνα. Σε αυτόν μόνο άνοιξε την καρδιά της και αυτό το μυστικό έχουν ορκιστεί και οι δύο να το κρατήσουν για πάντα θαμμένο.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός στο πλάι του Αστέρη στο χειρουργείο

Θα γίνει όμως έτσι ή κάτι θα τους αναγκάσει στο τέλος να πατήσουν τον όρκο τους και να αποκαλύψουν τη μεγάλη αλήθεια, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού 7μερεςtv, ορκίζοντας τη μοίρα δύο ανθρώπων που ήταν γραφτό να είναι μαζί;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close