Σασμός: Νέος Mυστηριώδης άντρας εμφανίζεται πριν τον γάμο Μαθιού-Βασιλικής

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ένας μυστηριώδης άντρας εμφανίζεται λίγο πριν τον γάμο του Μαθιού Βασιλικής και φέρνει τις απόλυτες ανατροπές στο Β κύκλο της σειράς.

Ξεκίνησαν ήδη οι εισβολές νέων χαρακτήρων; Ε ΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ!!

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτές είναι οι 2 ηθοποιοί που άφησαν τα γυρίσματα και πήγαν για μπάνιο (εικόνες)

Όλο το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με ανυπομονησία τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού, όπου θα τον δούμε στο φινάλε της σειράς. Άλλωστε αυτός ο πολυαναμενόμενος γάμος είναι η κορύφωση της σειράς, αφού όλα ξεκίνησαν από την δολοφονία του Στεφανή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η απόλυτη ανατροπή ο Μαθιός φονιάς του Άγγελου;

Όμως αυτός ο γάμος δεν θα είναι ένας ήρεμος τυπικός γάμος. Ο Μαθιός θα συλληφθεί την ημέρα του γάμου του, αφού θα κατηγορηθεί για την δολοφονία του Άγγελου και μερικές πληροφορίες μας, υποστηρίζουν ότι θα κατηγορηθεί και για τον φόνο του Στεφανή, μπροστά στα έκπληκτα και συνάμα έντρομα μάτια της Βασιλικής.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το φινάλε του Μαθιού στον πρώτο κύκλο της σειράς

Παρόλα αυτά ο συγγραφέας του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης προχώρησε σε μερικές συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Μην ξεχνάτε, ότι ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης, συνεργάζεται στενά με την ομάδα των σεναριογράφων της σειράς και μένει πάντα σε επικοινωνία.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι 5 σκηνές φρίκης στο φινάλε της σειράς

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που μπήκες στο διάβα μας

Αποκάλυψε λοιπόν πως λίγο πριν το φινάλε της σειράς ένας νέος ηθοποιός θα κάνει την εμφάνισή του στον Σασμό και μάλιστα πολύ γνωστός. Αυτό το αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Άλφα. Όμως δυστυχώς ακόμη δεν ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος θα είναι αυτός ο ηθοποιός.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η αγάπη σου για την Αργυρώ σε έχει κάνει εμμονικό

Παρόλα αυτά spoilers λένε πως στο τελευταίο επεισόδιο θα κάνει την εισβολή του. Θα δούμε μόνο την μορφή του, χωρίς να μας αποκαλύπτει το πρόσωπό του σε μία σκηνή που θα κρατήσει λίγα δευτερόλεπτα. Θα δώσει όμως να καταλάβουν οι τηλεθεατές ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα φέρει την απόλυτη ανατροπή.

Σίγουρα αυτός ο άντρας στην δεύτερη σεζόν της σειράς θα φέρει τα πάνω κάτω στην Κρήτη και κυρίως ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες. Μπορεί να είναι κάποιος συγγενής της Βασιλικής ή να ανήκει στην οικογένεια Βρουλάκη. Ακόμη δεν ξέρουμε κάτι επιβεβαιωμένο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βασιλική μην τα πεις στον Μαθιό

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι συγγενικό πρόσωπο κάποιας οικογένειας ανάμεσα στους Σταματάκηδες και στους Βρουλάκηδες. Μπορεί να έχει σχέση με την οικογένεια που μεγάλωσε τον Άγγελο. Μην αποκλείουμε όμως και το γεγονός να είναι ένας ξεχωριστός χαρακτήρας με τα δικά του σχέδια που θα ξεκλειδώσει νέες ιστορίες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close