Σασμός: Η μυστική υπόσχεση της Βασιλικής στον Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την μυστική υπόσχεση της Βασιλικής στον Αστέρη.

Βασιλική ψυχούλα είσαι… Α ρε Μαθιό τι κορίτσι παίρνεις…

Σασμός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Γεράσιμος ψάχνει για το παρελθόν της Στέλλας

Η Βασιλική στη σειρά «Σασμός», κρατά μυστική την υπόσχεση της στον Αστέρη για το γράμμα που της εμπιστεύτηκε να δώσει στην Αργυρώ.

Η Βασιλική βρίσκει τρόπο να φθάσει το γράμμα του Αστέρη

Ενώ η δίκη πλησιάζει ο Αστέρης προσπαθεί για ακόμα μια φορά να βρει τρόπο να απολογηθεί στην αγαπημένη του Αργυρώ για όσα της έχει προκαλέσει. Και έτσι στη συνέχεια της σειράς του ALPHA «Σασμός», της γράφει ένα γράμμα το οποίο δίνει κρυφά στη Βασιλική και της ζητά να της το παραδώσει.

Σασμός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος για όλα. Ακόμη και να σκοτώσει τον Μαθιό.

Εκείνη καταλαβαίνοντας πως νιώθει είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει και ψάχνει να βρει με ποιον τρόπο θα μπορέσει να φτάσει στα χέρια της Αργυρώς χωρίς να το καταλάβει κανείς. Έτσι, απευθύνεται στην Άσπα και το γράμμα φτάνει στον τελικό παραλήπτη του.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης τρέμει με το χέρι στο Ευαγγέλιο

Η Αργυρώ έχει ακόμα νωπές της πληγές της και το μίσος για τον Αστέρη, τον άνθρωπο που σκότωσε τον αδελφό της τον Πετρή είναι ακόμα μεγάλο.  Σύμφωνα με το Youfly.com, έτσι, όταν φτάνει τελικά το γράμμα στα χέρια της, εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο με την κίνηση του Αστέρη και παρόλες τις προσπάθειες της Άσπας δεν θέλει να το διαβάσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close