Σασμός: Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος για όλα. Ακόμη και να σκοτώσει τον Μαθιό.

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος για όλα. Ακόμη και να σκοτώσει τον Μαθιό.

Ελα μωρέ Νικηφόρε Χαλάρωσε λίγο μας έχεις πρήξει πια! Δεν λές που είσαι παιδί της Βασιλικής και κάπως σε τρώμε

Η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων δεν θα αργήσει για τον Νικηφόρο στη σειρά Σασμός. Και τότε θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο του νεαρού ήρωα από εκείνο που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.
Σασμός spoiler: ο Νικηφόρος απειλεί να σκοτώσει τον Μαθιό!

Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης τρέμει με το χέρι στο Ευαγγέλιο

Θα φτάσει μάλιστα στο σημείο να απειλήσει ακόμη και τον Μαθιό. Πώς θα αντιδράσει όμως ο τελευταίος; Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή, γνωρίζοντας ότι ο Νικηφόρος έχει μάθει πλέον πάρα πολλά και ανεβαίνει τον Γολγοθά του.

Ο νεαρός Σταματάκης αρχίζει σιγά-σιγά να αποκαλύπτει την αλήθεια για την οικογένειά του. Από τη μία τα μυστικά του πατέρα του, από την άλλη τη σχέση του Μαθιού με τη μητέρα του.

Ο Μαθιός τον πλησιάζει και του εξομολογεί τη σχέση του με τη Βασιλική. Ο Νικηφόρος παρόλο που σοκάρεται στην αρχή, εν τέλει το αποδέχεται. Άλλωστε, θεωρεί τον Μαθιό δεύτερο πατέρα του και δέχεται να είναι μαζί με τη μητέρα του, μετά τον θάνατο του Στεφανή.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Δείτε ακόμη  Σασμός: Η ερωτική εξομολόγηση του Αντώνη στην Μαρίνα

Βέβαια, ο Νικηφόρος έχει μάθει τη μισή αλήθεια. Όταν μάθει την υπόλοιπη τα πράγματα θα αλλάξουν. Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός κι η Βασιλική είχαν σχέση πίσω από την πλάτη του. Και δεν είναι τωρινός ο έρωτάς τους.

Όταν αποκαλύπτει λοιπόν ολόκληρη την αλήθεια για τον Μαθιό και τη Βασιλική θολώνει, νευριάζει, θυμώνει. Θα πάρει το όπλο και θα συμπεριφερθεί σαν Κρητικός.

«Θα είναι ένας άλλος άνθρωπος. Θα εναντιωθεί σε όλους και σε όλα. Και θα το κάνει με την αγριότητα της ορεινής Κρήτης, στην οποία αναφέρεται η σειρά. Δηλαδή στον τόπο που του έχει διδάξει πώς να φέρεται». Τόνισε ο Γιώργος Αμούτζας σε συνέντευξή του στο TV24.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Συνάντηση Φωτιά ανάμεσα σε Αστέρη και Σταύρο

Δεν θα πει τίποτα στη Βασιλική, αλλά θέλει με τον τρόπο του να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του. Ο Νικηφόρος θα μάθει για τη σχέση του θείου με τη μάνα του από σπόντα. Τότε όλα γύρω του θα αλλάξουν και οι σχέσεις του θα κλονιστούν. Και είναι αποφασισμένος για όλα. Ακόμη και να σκοτώσει τον Μαθιό.

Σασμός: Τι θα δούμε στα επεισόδια Αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 04 Απριλίου – Επεισόδιο 119

Ο Αντώνης κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές. Ενώ η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά για τον φονιά του Στεφανή, η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο.

Σασμός-Αντώνης

Δείτε ακόμη  Σασμός: Η Αργυρώ μεθυσμένη την πέφτει στον Μαθιό

Ο Καραπάνος μαθαίνει ένα νέο για τον γιό του που θα τον αναστατώσει. Ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ. Ο Μαθιός ζητάει από τον Αστέρη μία χάρη που θα τον αιφνιδιάσει. Η Θοδώρα βασανιζόμενη από τις τύψεις της για τον Πέτρο, θα έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει τα πάντα.

Τρίτη 05 Απριλίου – Επεισόδιο 120

Ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ. Τα πράγματα, όμως, δεν θα έρθουν όπως τα περιμένει. Η κόντρα του Άγγελου με την Καλλιόπη για τα περιουσιακά οδηγείται στα άκρα, και η Στέλλα καλείται να λάβει μια επώδυνη απόφαση. Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μάθει την αιτία της δολοφονίας του πατέρα του, παρ’ ότι ο Αντώνης είναι πεπεισμένος ότι η ομολογία του Αμερικάνου είναι ψεύτικη.

Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Καυτές νύχτες μεταξύ Γεράσιμου και Στέλλας

Η Θοδώρα ζητά και επίσημα από τον Γιώργη να χωρίσουν. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός εξερευνά το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή, συνάπτοντας μία ανίερη συμμαχία. Τα όσα θα ανακαλύψει, ωστόσο, θα κάνουν τη Βασιλική να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, και να επανεξετάσει τα όσα γνώριζε για τη μέχρι τώρα ζωή της…

Τετάρτη 06 Απριλίου– Επεισόδιο 121

Η σύλληψη του Αμερικάνου κάνει το Μαθιό και τη Βασιλική να πούνε αλήθειες που πληγώνουν και οδηγεί το Νικηφόρο σε μια αποκάλυψη που κινδυνεύει να ανατρέψει ό,τι πίστευε ως τώρα. Ένα αναπάντεχο μήνυμα αναστατώνει τον Καραπάνο που για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει τα πόδια του να κόβονται.

Σασμός-Καραπάνος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Δική, οι καταθέσεις και η αγωνία στο κόκκινο

Θα κοπούν και οι ελπίδες του ή θα συναντήσει το γιο που περίμενε τόσο καιρό; Ο Άγγελος από την άλλη ανακοινώνει σε όλο το χωριό την πραγματική καταγωγή του. Ο πόλεμος με τους Σταματάκηδες μόλις αρχίζει. Η Αργυρώ προχωρά σε μια εξομολόγηση στον Σταύρο, που του φανερώνει ότι το παρελθόν της Αργυρώς κρύβει περισσότερα από όσα νόμιζε. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά από σήμερα ο Σασμός δε θά ‘ναι ποτέ ξανά ο ίδιος…

Πέμπτη 07 Απριλίου – Επεισόδιο 122

Ενάμισης χρόνος περνάει… Πόσα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει; Η δίκη του Αστέρη κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Αργυρώ, Άσπα και Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο.

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 123 , 124 , 125 , 126

Η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση. Ο Αστέρης δε δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του. Η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί. Θα τα καταφέρει ή θα πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος των Σταματάκηδων και ο Αστέρης θα γίνει ισοβίτης;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close