Σασμός: Ο Γεράσιμος ψάχνει για το παρελθόν της Στέλλας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Γεράσιμο να ψάχνει για το παρελθόν της Στέλλας. 

Ναι και σιγά να μην δεν έψαχνε Γεράσιμος…Φύλλο και φτερό θα την κάνει να μου το θυμηθείτε… Στέλλα έμπλεξες…

Ένα νέο έρωτα θα δούμε να ανθίζει σιγά σιγά, ανάμεσα στον υπαστυνόμο Γεράσιμο Χριστογιάννη και την δικηγόρο Στέλλα Καμαριωτάκη, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός.

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος για όλα. Ακόμη και να σκοτώσει τον Μαθιό.

Οι δυο τους σύντομα θα έρθουν πάρα πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον. Ποια θα είναι η αφορμή και θα γνωριστούν Στέλλα και Γεράσιμος στην σειρά Σασμός και γιατί ο Γεράσιμος θα κάνει έρευνα για το παρελθόν της ηρωίδας;

Ο Γεράσιμος ερευνά το παρελθόν της Στέλλας στον Σασμό

Με αφορμή μια μήνυση εις βάρος του, ο Γεράσιμος πολύ σύντομα θα χρειαστεί τις υπηρεσίες μιας πολύ καλής δικηγόρου της Κρήτης με σκοπό να αναλάβει την υπόθεση του. Έτσι θα γνωριστούν Γεράσιμος και Στέλλα στον Σασμό και οι δυο ήρωες θα έρθουν αρκετά κοντά διαπιστώνοντας κιόλας στην πορεία πως έχουν και πολλά κοινά μεταξύ τους.

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης τρέμει με το χέρι στο Ευαγγέλιο

Ωστόσο, ο Γεράσιμος στην πορεία αυτής της σχέσης που θα δημιουργήσει με την Στέλλα, θα ξεκινήσει μια έρευνα που την αφορά καθώς θα μάθει στοιχεία από το παρελθόν με σκοπό να του λυθούν κάποια ερωτηματικά. Ο ίδιος έχει αντιληφθεί πως η δικηγόρος επισκέπτεται συχνά τον Ισοβίτη Καραπάνο και θέλει να μάθει πως συνδέεται μαζί του και αν έχουν παρελθόν οι δυο τους.

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ερωτική εξομολόγηση του Αντώνη στην Μαρίνα

Αυτή κατά βάση θα είναι και η αφορμή που θα την προσεγγίσει αλλά στην συνέχεια θα καταλάβει πως νιώθει και κάτι παραπάνω γι΄αυτήν, με την Στέλλα το ίδιο καθώς και εκείνη θα γοητευτεί από την παρουσία του. Σύμφωνα με το  Youfly.com, πόσο μέλλον θα έχει αυτή η σχέση του Γεράσιμου και της Στέλλας στην σειρά Σασμός, θα έχει διάρκεια ή θα είναι κάτι σύντομο;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close