Σασμός-Ντίνα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού η Ντίνα μαθαίνει πως ο γιος της Αργυρώς είναι του Αστέρη.

Ο Αστέρης να δούμε πότε θα το μάθει…

Μια έκπληξη περιμένει την Αργυρώ τον Αστέρη τον Μαθιό και τον Βαγγέλη όταν φτάνουν στην καλύβα που κρύβεται ο Σταύρος. Εκείνος είναι άφαντος και μαζί του έχει πάρει ξανά το παιδί.

Ο Βαγγέλης βρίσκει ένα γράμμα που του άφησε ο αδερφός του και του λέει πως θα φύγει απ’ την Κρήτη με κάποιο πλοίο. Ενεργοποιούνται οι αστυνομικές δυνάμεις και η καταδίωξη  αρχίζει. Πίσω στο χωριό επικρατεί ανησυχία για την εξαφάνιση όλων και Καλλιόπη είναι σε αναμμένα κάρβουνα για τους γιούς της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ενώνονται

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Βαγγέλης εκδικείται για τον αδερφό του

Το αυτοκίνητο του Σταύρου είναι σταματημένο σε μια ταβέρνα και ο Βαγγέλης, προτείνει στην Αργυρώ  στον Αστέρη και στον Μαθιό να τον προσεγγίσει μόνος του για να τον πείσει να του δώσει το παιδί.

Εκείνοι όμως φοβούνται μήπως τους προδώσει. Τελικά τους πείθει και λίγο αργότερα βγαίνει με το παιδί έξω όμως ο Σταύρος τα έχει σκάσει από την πίσω πόρτα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Τόλης εκτός από το γράμμα έχει και άλλα μυστικά

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Παύλος και Καλλιόπη ήταν να λογοδοθούν

Ο Μαθιός και ο Αστέρης τον καταδιώκουν ξανά η Αργυρώ κατηγορεί τον Βαγγέλη πως άφησε τον αδερφό του να φύγει εκείνος όμως της εξηγεί πως ο Σταύρος απειλούσε να αποκαλύψει την αλήθεια για την πατρότητα του παιδιού.

Αυτό το ακούει και η Ντίνα που βρίσκεται παραδίπλα και τα χάνει. Πως θα παίξει ρόλο η Ντίνα στην αποκάλυψη της αληθινής πατρότητας του Μικρού Πετρή;

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 82 , 83 , 84 , 85 , 86

Σασμός-Ντίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου του Αντώνη

Σε μια στροφή ο Σταύρος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βγαίνει απ’ το δρόμο. Μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο και μπαίνει στην εντατική.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος εκβιάζεται και η Άσπα παντρεύεται

Σασμός-Ντίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός καταζητούμενος

Η αστυνομία κατηγορεί τους Σταματάκηδες για το τροχαίο ενώ και ο Βαγγέλης βάζει στο στόχαστρο τον Μαθιό για ό,τι συνέβη στον αδερφό του… Θέλει να τον εκδικηθεί και θα το κάνει… Μετά έχει σειρά ο Αστέρης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close