Σασμός-Άσπα-Παύλος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Παύλος εκβιάζεται και η Άσπα παντρεύεται.

Ε μα και συ ρε Παύλο, το έχεις παρακάνει!

Η ζωή χρωστά στην Άσπα. Μπορεί να πέρασε μεγάλο πόνο στη ζωή της μέχρι σήμερα, όμως φαίνεται πως η ζωή της χρωστάει μεγάλη χαρά. Ο Μύρωνας της κάνει πρόταση γάμου, ενώ της αποκαλύπτει πως πάντα ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός καταζητούμενος

Σασμός-Άσπα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέα αρχή για Αστέρη και Αργυρώ

Παρόλο που στην αρχή θα φανεί επιφυλακτική, τελικά θα του δώσει το δικαίωμα να της χαρίσει τη ζωή που της αξίζει. Οι δυο τους θα μοιραστούν στιγμές αγάπης και έρωτα και μάλιστα δεν θα αργήσουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: O Σταύρος κάνει μεγάλο κακό λίγο πριν πεθάνει

Σασμός-Άσπα-

Δείτε ακόμα Σασμός : Ποιο μεγάλο όνομα αποχωρεί

Από την άλλη η Αιμιλία εκβιάζει τον Παύλο. Δέχτηκε να είναι μαζί του με την προϋπόθεση εκείνος να αφήσει πίσω του την κόντρα με τους Σταματάκηδες, βλέποντας όμως ότι εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει βήμα πίσω, του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φαρμάκης σκοτώνει τη Στέλλα

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος συλλαμβάνεται

Μεταξύ άλλων λοιπόν του μηνύει πως αν όντως θέλει να κάνουν μια νέα αρχή, θα πρέπει να σκεφτεί τις σχέσεις του με το χωριό. Ο Παύλος, μετά από αυτή τη κουβέντα, Θα αρχίσει να σκέφτεται διαφορετικά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close