Σασμός-Παύλος-Καλλιόπη-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Παύλος και Καλλιόπη ήταν να λογοδοθούν.

Καλά αυτό δεν το περιμέναμε με  Τ Ι Π Ο Τ Α!

Ο Παύλος καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα. Η βεντέτα με τους Σταματάκηδες θα του κοστίσει τη γυναίκα τη ζωής του. Η Αιμιλία δεν θέλει να έχει σχέση μαζί του γιατί βλέπει έναν άνθρωπο γεμάτο μίσος και έχθρα.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 82 , 83 , 84 , 85 , 86

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου του Αντώνη

Μπροστά στο ενδεχόμενο ο Αστέρης και η Αργυρώ να είναι ξανά ζευγάρι η αντίσταση της Μαρίνας και της Καλλιόπης είναι σθεναρή. Λίγο αργότερα η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει.

Παιδί μου θέλω να ‘σαι ευτυχισμένη, όχι όμως στο πλευρό αυτό που σκότωσε το γιο μου. Δεν θέλω να βάλω τον Αστέρη στο σπίτι μουτης λέει καταστρέφοντας κάθε ελπίδα που είχε να ξανά βρεθεί με τον άντρα που αγάπησε τόσο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος εκβιάζεται και η Άσπα παντρεύεται

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός καταζητούμενος

Την ίδια στιγμή ο Παύλος και η Καλλιόπη έχουν μία συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Όταν ήταν παιδιά οι γονείς τους ήθελαν να τους λογοδώσουν για να σταματήσει η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Δείτε ακόμα Σασμός: O Σταύρος κάνει μεγάλο κακό λίγο πριν πεθάνει

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός : Ποιο μεγάλο όνομα αποχωρεί

Αφού παραδέχονται πως και οι δυο καλόβλεπαν το ενδεχόμενο να είναι μαζί ή Καλλιόπη του υπενθυμίζει ότι στη ζωή της υπήρχε ήδη ο Βασίλης. “Και να παντρευόμασταν δεν θα ζούσες τελικά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φαρμάκης σκοτώνει τη Στέλλα

Σασμός-Καλλιόπη-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος συλλαμβάνεται

Θα σε είχε σκοτώσει ο Βασίλης” του λέει κι εκείνος απαντά “πάλι υποχρεωμένος σου είμαι Σταμάτακαινα;“. Μαθιός και Αστέρης σχεδιάζουν την ζωή τους με την Βασιλική και την Αργυρώ. Δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμη μία φορά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close