Σασμός-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα βρεθεί ο Μαθιός καταζητούμενος.

Σεναριογράφοι φτάνει πια με τον Μαθιό! Αφήστε τον να ζήσει τον έρωτά του με την Βασιλική επιτέλους!

Η εξαφάνιση του Σταύρου με τον Πετρή συνεχίζεται και οι ώρες που περνούν μοιάζουν για την Αργυρώ ένας ατέλειωτος εφιάλτης. Η αστυνομία συνεχίζει μέρα νύχτα τις έρευνες για τον εντοπισμό τους ενώ ο Αστέρης βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην Αργυρώ και προσπαθεί με κάθε πιθανό τρόπο να την βοηθήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέα αρχή για Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός : Ποιο μεγάλο όνομα αποχωρεί

Εκείνος όμως που αποφασίζει να δράσει άμεσα είναι ο Βαγγέλης ο οποίος ενημερώνει την Αργυρώ για το που κρατάει κρυμμένο το παιδί ο Σταύρος και από κείνη τη στιγμή αρχίζουν οι εξελίξεις που κάνεις δεν περιμένει. Χωρίς να χάσει χρόνο ο Αστέρης με την Αργυρώ έχοντας μαζί τους και τον Μαθιό ξεκινούν για την καλύβα που τους υπέδειξε ο Βαγγέλης.

Ωστόσο ο Σταύρος έχει προλάβει να φύγει κι από ‘κει. Λίγο μετά ενημερώνεται πως ο Σταύρος με το παιδί βρίσκονται σε μία ταβέρνα και σπεύδουν στο σημείο. Πράγματι τους εντοπίζουν και ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον αδερφό του να παραδώσει το μωρό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φαρμάκης σκοτώνει τη Στέλλα

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος συλλαμβάνεται

Ο Σταύρος πείθεται αλλά θέλει να γλιτώσει την σύλληψη. Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις ενεργοποιούνται και η καταδίωξη ξεκινά. Ο Σταύρος αφήνει το παιδί και αρχίζει να τρέχει με το αυτοκίνητο με ιλιγγιώδης ταχύτητα.

Ο Μαθιός και ο Αστέρης βρίσκονται πίσω του και τον κυνηγούν προσπαθώντας να τον σταματήσουν. Στο χωριό τώρα επικρατεί ανησυχία για την εξαφάνιση όλων και η Καλλιόπη είναι σε αναμμένα κάρβουνα για τους γιους της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική βάζει στη θέση της την Τζένη

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα αποχωρούν από τη σειρά

Ο Μαθιός και ο Αστέρης συνεχίζουμε καταδιώκουν τον Σταύρο και όλοι αγωνιούν για την κατάληξη της ιστορίας. Όμως η καταδίωξη και η πίεση που του ασκούν έχει ολέθριες συνέπειες. Ο Σταύρος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσκρούει με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο.

Ο Αστέρης και ο Μαθιός είναι σαστισμένοι και ο Σταύρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί δίνει μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή καθώς φέρει πολλαπλά και σοβαρά τραύματα. Με τον Πετράκη πια στα χέρια της η Αργυρώ αναζητά τα επόμενα βήματα της με τον Αστέρη ενώ ανησυχεί και για τον Σταύρο μιας και δεν ήθελε ποτέ να έχει αυτή την κατάληξη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η αποκάλυψη του μυστικού ξεσηκώνει νέο μίσος

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο ματωμένος γάμος

Όσο συμβαίνουν όλα αυτά ο φόνος του Πάνου γίνεται γνωστός και η ανεύρεση του πτώματος του φέρνει σε δύσκολη θέση την Αιμιλία και κάνει καχύποπτο τον Αντώνη. Μία μεγάλη έρευνα αρχίζει, Παράλληλα ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν την ζωή τους με την Βασιλική και την Αργυρώ.

Δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν ακόμη αφορά. Η δίψα για εκδίκηση δύο προσώπων θα έχει ως αποτέλεσμα να ενοχοποιήσουν το πλέον απρόσμενο άτομο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα συμμαχούν για να χωρίσει η Αργυρώ με τον Αστέρη

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο μικρός Πετρής αρρωσταίνει βαριά

Συγκεκριμένα όπως θα δούμε ο Βαγγέλης ο οποίος θεωρεί πως ο Μαθιός ευθύνεται για ό,τι συνέβη στον αδερφό του και ο Ευθύμη συσπειρώνονται εναντίον του Σταματάκη με ένα δόλιο σχέδιο.

Οι δύο άντρες ενώνουν το μίσος τους για τον Μαθιό και τον παγιδεύουν με σκοπό να τον ενοχοποιήσουν για το φόνο του Πάνου. Βάζουν το εργαλείο του φόρου στο αυτοκίνητο του Μαθιού και στην συνέχεια ειδοποιούν την αστυνομία.

Δείτε ακόμα Σασμός : Νικηφόρος και Νάντια κάνουν τεστ DNA

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80 , 81

Ωστόσο η Νάντια αντιλαμβάνεται αμέσως ότι κάτι συμβαίνει και ενημερώνει τον Μαθιό να κρυφτεί. Πράγματι ο άντρας διαφεύγει στα βουνά για να μη συλληφθεί για το φόνο του Πάνου. Ο Αστέρης σπεύδει να τον βοηθήσει ενώ η Καλλιόπη και η Βασιλική αγωνιούν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close