Σασμός-Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έρχεται η κάθαρση για τον Μαθιό.

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???

Ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στη σειρά Σασμός και από τους πλέον αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς, ο Μιχάλης Αεράκης, μίλησε σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό για το ρόλο του αλλά και τις εξελίξεις που έρχονται!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος σε επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μπαίνει ασπίδα μπροστά απο την Αργυρώ

Όπως παραδέχτηκε ο «παπά Μιχάλης», μέσα στη μυθοπλασία πρέπει να δούμε τη σκοτεινιά και τις δύσκολες μέρες και έπειτα να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και τον σασμό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Μαθιός γυρνούν την πλάτη στην Καλλιόπη

Σασμός-Αστέρης-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα εισπράξει ότι της αναλογεί

Ωστόσο, δεν είπε για το αν θα πεθάνει η Καλλιόπη αν και βάσει νέμεσης, όπως ο ίδιος ανέφερε, ο καθένας θα εισπράξει ό,τι του αναλογεί. Επιπλέον για το ρόλο του Μαθιού τόνισε ότι δεν γίνεται να μην τιμωρηθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι σκηνές που θα σοκάρουν τους τηλεθεατές

Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος συγκρούεται με την Αργυρώ

Δεν μπορεί να το παίζει «μάγκας» και να τη γλιτώσεις. Κάποια στιγμή έρχεται η κάθαρση, η τιμωρία.  Και η τιμωρία περιμένει όλους αυτούς τους αρνητικούς ήρωες που θα κληθούν να πληρώσουν το αντίτιμο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης βρίσκει νέα κοπέλα

Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Μακελειό στα χωράφια

Η ένωση ωστόσο των δύο οικογενειών θα γίνει γιατί υπάρχει αγάπη αν και κανείς δεν ξέρει την κατάληξη που θα έχουν ο Αστέρης και η Αργυρώ. Αυτό πάντως που… εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του ο Μιχάλης Αεράκης, είναι ότι η Καλλιόπη δεν πρόκειται να σφάξει την Βασιλική!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close