Σασμός-Νάντια

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Νάντια εκμεταλλεύεται τον Νικηφόρο για τον Μαθιό.

Δες εδώ μια πονήρω…

Ο Σταύρος συγκρούεται με τη Μαρίνα και ο Αστέρης προσπαθεί να πει στην Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό. Κι ενώ ο Νικηφόρος παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια, εκείνη αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το εκμεταλλευτεί για να φτάσει στον Μαθιό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται η κάθαρση για τον Μαθιό

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος σε επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια

Πρέπει να μάθω αν αυτός είναι ο πατέρας μου μονολογεί και αποφασίζει να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά αυτή την οικογένεια, ώστε να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει.

Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης με τον Πάνο στο γηροκομείο προσπαθούν να πιάσουν τον Λευτέρη που θέλει να φυγαδεύσει τη μητέρα του και η Βασιλική θέλει να μάθει τι χρωστάει η Αργυρώ στον Αστέρι. Εγώ έδωσα το νεφρό μου στην Αργυρώ, της λέει και εκείνη παθαίνει σοκ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μπαίνει ασπίδα μπροστά απο την Αργυρώ

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Μαθιός γυρνούν την πλάτη στην Καλλιόπη

Η Καλλιόπη ανακοινώνει τις αποφάσεις στην οικογένεια, ενώ ο Σταύρος δέχεται την χαριστική βολή από την Αργυρώ. Παράλληλα η Αιμιλία και ο Παύλος έρχονται ολοένα και πιο κοντά προκαλώντας τον Δημήτρη να πάρει μία παρορμητική απόφαση.

Την επόμενη μέρα η Αργυρώ πιεσμένη από την οργή του Σταύρου, αναγκάζεται να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ. Συγκεκριμένα ζητάει τη βοήθεια της Στέλλας και εκείνη της την δίνει απλόχερα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα εισπράξει ότι της αναλογεί

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι σκηνές που θα σοκάρουν τους τηλεθεατές

Θα σε βοηθήσω σαν γυναίκα προς γυναίκα. Ό,τι κι αν έχει συμβεί ανάμεσα μας δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σου πάρει το παιδί, της λέει η Στέλλα. Στην πορεία όμως τα πράγματα δε δείχνουν καλά, καθώς ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα. Θα πάρω το παιδί και θα εξαφανιστώ, μονολογεί.

Την ίδια στιγμή η Νάντια συνεχίζει να δημιουργεί πρόβλημα στον Μαθιό που νιώθει να βαδίζει πάνω σε κινούμενη άμμο, ξέρει όμως πως η παρουσία της στην ζωή του μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα γι’ αυτό και σκέφτεται πως θα την απομακρύνει. Ο Λευτέρης έχει υποψίες πως ο Ευθύμης τον έχει καταλάβει καθώς κάποιος έχει μιλήσει ο Νικηφόρος δέχεται μία ριψοκίνδυνη πρόταση από τα ξαδέρφια του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος συγκρούεται με την Αργυρώ

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης βρίσκει νέα κοπέλα

Ενώ ο Μανώλης συμπαραστέκεται στην Τζένη που έχασε τη γιαγιά της. Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι και η Μαρίνα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει ο Αντώνης. Η Αργυρώ καλείται να αντιμετωπίσει και έμπρακτα τις απειλές του Σταύρου και εναποθέτει τις ελπίδες της στην Στέλλα.

Που ακούει έκπληκτη της αποκάλυψης του Ευθύμη καθώς ο Δημήτρης λείπει η Αιμιλία και ο Παύλος έρχονται κοντά. Η Καλλιόπη όμως δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μακελειό στα χωράφια

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 48 , 49 , 50 , 51

Η μεγάλη απειλή ωστόσο έρχεται από αλλού. Τα ξαδέρφια των Σταματάκηδων αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και εμπλέκουν τον Νικηφόρο. Ο τελευταίος ενημερώνει τον Αστέρη και τον Μαθιό και όλοι μαζί πηγαίνουν στα χωράφια των Βρουλάκηδων.

Εκεί βρίσκονται ο Νικολής και ο Δημήτρης που έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν την περιουσία τους. Μόλις φτάνουν στα κτήματα ο Αστέρης βλέπει τον Δημητρό να ρίχνει κάτω τον Παύλο και να τον σημαδεύει με όπλο προσπαθώντας να τον σκοτώσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ πως την έσωσε ο Αστέρης

Ο Αστέρης ορμά πάνω στον ξάδερφό του για να τον σταματήσει και ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο Αστέρης τότε παγώνει όμως συνειδητοποιεί πως η σφαίρα δεν τον έχει χτυπήσει.

Στην προσπάθειά του να σώσει τον Παύλο πλακώνονται στο ξύλο με τον ξάδερφό του και εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο Νικηφόρος με τον Αντώνη. Ο τελευταίος συλλαμβάνει το Νικολή και τον Δημητρό με τον Παύλο να ευχαριστεί τον Αστέρη που του έσωσε τη ζωή. Η Καλλιόπη είναι σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να πιστέψει πως οι γιοι της ευθύνονται για το ότι συνελήφθησαν τα ξαδέρφια της.

Σασμός: Δείτε τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 5/12/2022 ως 8/12/2022.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο44 στις 5/12/2022

Επεισόδιο 44

Δευτέρα 

Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων. Η Αργυρώ παλεύει μέσα της, μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει για τα κτήματα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει κι αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης που εκτοξεύει απειλές.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ πως την έσωσε ο Αστέρης

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε ευχαριστώ κοπέλι μου, σου χρωστάω τη ζωή μου

Καταραμένη, τολμά και έβαλε τα χέρια της σε όσα μας ανήκουν. Αυτό δεν θα περάσει έτσι, από μένα θα βρει το κακό, μονολογεί η Καλλιόπη και αποφασίζει να αναλάβει δράση…. Η όλη κατάσταση δημιουργεί αναταραχή και ανησυχία στο χωριό αφού όλοι ξέρουμε πως αρκεί μία και μόνο σπίθα για να τιναχτούν τα πάντα στον αέρα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο45 στις 6/12/2022

Επεισόδιο 45

Τρίτη

Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στην Θοδώρα, ενώ η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης αναστατώνονται με τη στήριξη του Νικηφόρου στις απόψεις της Καλλιόπης. Ο Παύλος οργισμένος και διψασμένος για εκδίκηση πάει και παραμονεύει έξω από το αρχοντικό των Σταματάκηδων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καταδίωξη σοκ για τον Λευτέρη – Τρέχει με την μητέρα του στα χέρια

Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη και τα παίζει όλα για όλα

Εκεί, όμως γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής. Η φωτιά διχάζει το χωριό. Ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους, σίγουρος πως το έκανε ο Παύλος. Ο Αστέρης από την άλλη προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, δίχως να ξέρει πως η Αργυρώ με μία κίνηση που τους αφήνει όλους εμβρόντητους τινάζει στον αέρα όσο θεωρούμε μέχρι τώρα δεδομένα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο46 στις 7/12/2022

Επεισόδιο 46

Τετάρτη 

Ο Σταύρος απειλεί τον Αστέρη ενώ η Καλλιόπη πρέπει να αποφασίσει πως θα απαντήσει. Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο που πάει στο νοσοκομείο και ο Λευτέρης αποφασίζει να τιμωρήσει τον Πάνο. Ο Παύλος στο νοσοκομείο συγκρούεται με τον Δημήτρη για την Αιμιλία ενώ ο Ευθύμης βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φίλους του.

Ο Σταύρος αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί ζητά την βοήθεια της Στέλλας, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Στάθηκα δίπλα σε αυτό το παιδί σαν αληθινός πατέρας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική νιώθει να πνίγεται μέσα στον γάμο της

Σασμός-Αστέρης-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Πάει για Τρίτη σεζόν η σειρά;

Το μεγάλωσα με όλη μου την αγάπη και τώρα η Αργυρώ θα με πετάξει για να συνεχίσει τη ζωή της με τον Αστέρη σαν να μην υπήρξα ποτέ;

Αυτό δεν θα το ανεχτώ και πρέπει να με βοηθήσεις, λέει ο Σταύρος στην Στέλλα, η οποία του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να πάρει το μέρος του σε αυτόν τον πόλεμο που ετοιμάζεται να ξεσπάσει. Αντίθετα είναι διατεθειμένη να στηρίξει την Αργυρώ.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο47 στις 8/12/2022

Επεισόδιο 46

Πέμπτη 

Ένα στραβοπάτημα φέρνει τη Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου, ενώ ο Μανώλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λευτέρη για τον Πάνο. Η αποκάλυψη της Στέλλας για τον Αστέρη κάνει τον Σταύρο να χάσει τελείως τον έλεγχο.

Με την οργή του να έχει χτυπήσει κόκκινο, αποφασίζει να δώσει στην Αργυρώ την χαριστική βολή. Στόχος του είναι να αρπάξει τον μικρό Πέτρή και να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται, χωρίς κανείς να μη γνωρίζει που βρίσκονται τα ίχνη τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θοδώρα

Σασμός-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο συγγραφέας της σειράς μας δίνει spoiler για το τέλος Αστέρη – Αργυρώ

Η Αργυρώ και η Μαρίνα αγωνιούν για το μέλλον του μικρού Πετρή, αφού ξέρουν πως ο Σταύρος δεν αστειεύεται. Αν πάθει κάτι ο γιος μου θα πεθάνω, λέει η Αργυρώ με δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν σαν ποτάμι.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Δημήτρης ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει, ενώ ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει την παγίδα στον Φαρμάκη. Καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο, ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει την Βασιλική που για πρώτη φορά ζητά… Σασμό. Θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close