Σασμός-Σταύρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος βρίσκει  έναν νέο εχθρό.

Ώχου ρε Σταύρε την όρεξη σου έχουμε νομίζεις…

Ένας άγριος καυγάς αναμένεται να ξεσπάσει με τον Σταύρο να είναι ο πρωταγωνιστής στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός με αφορμή την τροπή που θα πάρουν οι εξελίξεις γύρω από την Αργυρώ με τον συγκεκριμένο άνδρα. Τι θα συμβεί και για ποιο λόγο θα έρθουν σε σύγκρουση οι δυο ήρωες;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια εκμεταλλεύεται τον Νικηφόρο για τον Μαθιό

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται η κάθαρση για τον Μαθιό

Ο Σταύρος βρίσκεται εκτός εαυτού και είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να εκδικηθεί την Αργυρώ, που αγαπά ακόμα τον Αστέρη και του έχει ζητήσει διαζύγιο. Είναι τόσος ο θυμός και η οργή του, ώστε καταλήγει να τσακωθεί ακόμα και με την Μαρίνα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μπαίνει ασπίδα μπροστά απο την Αργυρώ

Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Μαθιός γυρνούν την πλάτη στην Καλλιόπη

Ο χειρότερος τρόπος για να την εκδικηθεί είναι να αποδείξει ότι είναι ακατάλληλη μητέρα και αυτό θα φέρει και την μεγάλη ρήξη ανάμεσα σε αυτόν και την Μαρίνα, η οποία θα στηρίξει την κόρη της σε αυτόν τον αγώνα. H συνέχεια προσεχώς στις οθόνες μας….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close