Σασμός: Η οριστική απόφαση της παραγωγής για το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς Η οριστική απόφαση της παραγωγής για το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά είναι πλέον γεγονός. 

Ενα έχουμε να σου πούμε κυρία παραγωγή ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗΗΗΗΗΗ

Ο κύβος ερρίφθη για την Βασιλική. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής του Σασμού κατέληξαν – σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com – στην απόφαση να παραταθεί για ένα αριθμό επεισοδίων ακόμη ο ρόλος της Βασιλικής λόγω της μεγάλης δημοφιλίας που έχει στα social media.

Αυτό είναι το μέλλον της Βασιλικής στον Σασμό

Σασμός: Η οριστική απόφαση της παραγωγής για το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά

To δίδυμο Βασιλικής – Μαθιού σε όλο το πρώτο κύκλο απασχολούσε καθημερινά τα social media. Ο ρόλος της Βασιλικής σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό ήταν να ολοκληρωθεί περί τα μέσα του πρώτου κύκλου. Όμως τα πράγματα άλλαξαν όταν διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος ρόλος σε συνδυασμό με αυτόν του Μαθιού είναι οι πλέον αγαπημένοι ρόλοι του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε επίσης : Σασμός: Τα κρυφά ραντεβού Αστέρη  Αργυρώς

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου κύκλου οι πληροφορίες ήθελαν τη Βασιλική να δολοφονείται στο ξεκίνημα του δεύτερου κύκλου. Όμως όπως δείχνουν τα πράγματα θα αργήσει να μπει τέλος στη ζωή της Βασιλικής. Έτσι το δίδυμο Βασιλική – Μαθιός θα συνεχίσουν να μας απασχολούν με τα καμώματα τους σύμφωνα με το youfly.com  και στο νέο κύκλο που θα δούμε από το Σεπτέμβριο και μετά.

Σασμός: Η οριστική απόφαση της παραγωγής για το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Σε ότι αφορά τον τρόπο που θα μπει τέλος στη ζωή της Βασιλικής έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας και απ΄ ότι λένε οι τελευταίες πληροφορίες δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Η Καλλιόπη πιστεύει ότι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η Βασιλική δεν θα αργήσει να μάθει ότι ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον άνδρα της τον Στεφανή και για το λόγο αυτό θα αποφασίσει να την βγάλει από τη μέση φοβούμενη μη συμβεί κανένα μεγάλο κακό στο παιδί της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close