Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτά είναι τα κρυφά ραντεβού του Αστέρη και της Αργυρώς.

Βρε βρε τι έχουμε επανένωση;

Το μήνυμα που της άφησε ο Αστέρης στον τηλεφωνητή θα γίνει η αφορμή για να έρθει ξανά κοντά το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι. Ο Σταύρος πληγώνεται και φεύγει από την Κρήτη.

Το μόνο πράγμα που έχει απομείνει στην Αργυρώ από τον έρωτά της με τον Αστέρη είναι τα λόγια του, στο φωνητικό μήνυμα που της άφησε για να της ζητήσει συγγνώμη όταν εκείνη κατάλαβε πως είχε προσεγγίσει τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Η καρδιά της έσπασε όταν άκουσε τη φωνή του ξανά, όμως ενώ η λογική θα την προστάξει να σβήσει το μήνυμα και να συνεχίσει τη ζωή που δημιούργησε, η καρδιά της θα τη σταματήσει.

Όπως θα δούμε στον επόμενο κύκλο της σειράς, η ηρωίδα του Σασμού δεν θα σταματήσει να ακούει τη φωνή του ξανά και ξανά μέσα από αυτό το μήνυμα.

Ταυτόχρονα, κάποιες τυχαίες συναντήσεις τους στο χωριό, θα τους θυμίσει τον έρωτα που έζησαν δύο χρόνια πριν. Ο Αστέρης δεν θα σταματήσει να ελπίζει σε κάτι περισσότερο, αλλά η Αργυρώ, έχοντας γύρω της μία οικογένεια που την στηρίζει και την αγαπά, δεν θα σκεφτεί ποτέ να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ λυγίζει από τον έρωτά της

Την πρωτοβουλία λοιπόν θα πάρει ο γιος της Καλλιόπης, που τυφλωμένος από αγάπη για εκείνη θα προσπαθήσει με κάθε ευκαιρία να βρίσκεται γύρω της.

Θα ήθελα να βρεθούμε, να μιλήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε όσα νιώθουμε. Νομίζω πως το οφείλουμε στον εαυτό μας, θα της πει φέρνοντας τη σε αμηχανία.

Όμως δεν θα αργήσουν να κανονίσουν το πρώτο της ραντεβού σε μέρος προστατευμένο από τα αδιάκριτα μάτια των συγχωριανών τους. Εκείνος θα της ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του, αλλά η Αργυρώ θα προσπαθήσει να το βάλει όρια.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμος: Ο Νικηφόρος λυσσασμένος ορκίζεται εκδίκηση

Δέχτηκα να βρεθούμε απλά για να μιλήσουμε. Δεν θέλω να κάνεις όνειρα για εμάς. Δεν θέλω να πιστέψεις πως υπάρχει ελπίδα, θα του τονίσει κόβοντας του τα φτερά.

Στην πραγματικότητα, άλλα λόγια είναι αυτά που θέλει να του πει και θα το αποδείξει συνεχίζοντας να ακούει το μήνυμα του ξανά και ξανά. Οι συνάντησής τους θα συνεχιστούν!

Ο Σταύρος δεν θα αργήσει να καταλάβει την αλλαγή στη συμπεριφορά της, τις ώρες που λείπει από το σπίτι καθώς και το γεγονός ότι συνεχώς ακούει μηνύματα στο κινητό της.

Σασμός: Ο Αστέρης απελπισμένος στρέφεται στον Θεό

Δείτε ακόμη Σασμος: Η Βασιλική πέφτει νεκρή απο τα χέρια του Παύλου Βρουλάκη

Ποτέ όμως δεν θα την φέρει προ των ευθυνών της, ποτέ δεν θα της ζητήσει τον λόγο, ούτε θα τη βάλει στη διαδικασία να διαλέξει ποιον από τους δύο άντρες θέλει να περάσει τη ζωή της.

Απλά, όταν σιγουρευτεί για τα συναισθήματά της γυναίκας που αγάπησε, όταν νιώσει πως τελικά η καρδιά της ανήκει αλλού, θα αποχωρήσει διακριτικά.

Σασμός: Ο Αστέρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι θα πεθάνει η Βασιλική και η Καλλιόπη

Θα μαζέψει τα πράγματα του και θα φύγει από το σπίτι, παρά τις πιέσεις της Μαρίνας που θα του ζητήσει να κάνει μία προσπάθεια ακόμα για να σώσει τη σχέση τους.

Τουλάχιστον προσπάθησα να σε κάνω ευτυχισμένη. Εσένα και τον μικρό Πετράκη. Ήσασταν η ζωή μου, όμως φαίνεται πως η καρδιά γράφει τη δική της ιστορία, θα είναι λίγα τα λόγια που θα της πει φεύγοντας.

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Συνάδελφος του Αντώνη σκοτώνει τον Μαθιό

Σύμφωνα με το περιοδικό tv24, η Αργυρώ δεν θα τον σταματήσει γιατί και η ίδια έχει πλέον καταλάβει πως η μοίρα της έχει γραφτεί στο πλευρό του Αστέρη Σταματάκη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close