Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Καλλιόπη να είναι βαριά άρρωστη.

Εκεί που ηρέμησε θα την πάρει ο θεός μαζί της μου φαίνεται…

Μπορεί τώρα να έχει χαρές στο σπίτι της καθώς πλησιάζει η πολυπόθητη μέρα του γάμου του Μαθιού με την Βασιλική, ωστόσο στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, η Καλλιόπη θα αρχίσει να καταρρέει μέρα με την μέρα μέχρι την στιγμή που θα έρθει η τελική της πτώση!

Έντρομοι ο Αστέρης με τον Μαθιό, θορυβούνται ιδιαίτερα με την κατάστασή της, και φωνάζουν γιατρό να την εξετάσει, και τότε μαθαίνουν τα μαντάτα για την υγεία της!

Δείτε ακόμη Σασμός: Εγώ είμαι για σένα κι εσύ για μένα μας αξίζει αυτή η ευτυχία

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος Αστέρη-Αργυρώ είναι γεγονός

Ο Αστέρης έχει αποφασίσει να φύγει και να αφήσει για πάντα πίσω του την Κρήτη, προκειμένου να ξεχάσει την Αργυρώ και να μην της δημιουργεί πρόβλημα πια, και η Καλλιόπη που ζει και αναπνέει για τα παιδιά της, χάνει την γη κάτω από τα πόδια της!

Στην σκέψη πως θα χάσει τον γιο της τρελαίνεται και αρχίζει να μην είναι καλά, και βουλιάζει στις σκέψεις της. Μία μέρα, αισθάνεται μία αδιαθεσία και σωριάζεται με τον Μαθιό να καλεί τον γιατρό. Εκείνος τους καθησυχάζει και αναφέρει πως είναι απλά μία αδιαθεσία όμως εκείνη είναι βαριά άρρωστη και αργούν να το καταλάβουν…

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ δακρυσμένη αποκαλύπτει τα συναισθήματα της στον Αστέρη

Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Καλλιόπη μαθαίνουν για το παιδί από τον Σταύρο

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, η Καλλιόπη δεν μπορεί ακόμα να δεχτεί πως ο μικρός της γιος αποφάσισε να φύγει από το νησί αφού η αγάπη του για την Αργυρώ δεν βρίσκει την παραμικρή ανταπόκριση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό που διαλύει την ζωή της Μαρίνας

Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνετε όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Παντελής και Άννα γνωρίζουν τον Λευτέρη

Κατηγορεί την Αργυρώ και μάλιστα όταν κάποια στιγμή βρεθούν τυχαία αντιμέτωπες, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, η καπετάνισσα δεν θα μασήσει τα λόγια της.

«Εσύ φταις για όσα έχουν συμβεί στην οικογένειά μας. Εσύ! Από τη στιγμή που πάτησες το ποδάρι σου στο χωριό μας, τίποτα καλό δεν έχει συμβεί», της λέει έξω από τα δόντια αλλά και η Αργυρώ με τη σειρά της δεν θα διστάσει να της πει:

Δείτε ακόμη Σασμός: Εντολή θανάτου για τον Αντώνη Φριαγκιαδάκη

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός : Δειτε το καφενείο του Παντελή –  Πού βρίσκεται στην Αττική και τι είναι στην πραγματικότητα

«Έχεις δίκιο. Αν δεν είχα έρθει, δεν θα είχατε σκοτώσει τα αδέλφια μου. Τώρα θα ήταν ζωντανά και θα κυκλοφορούσαν ακόμα ανάμεσά σας», αποστομώνοντάς την.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης θα χάσει το μυαλό του ξανά

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος στέλνει απειλητικό μήνυμα στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Ο Αστέρης κάνει νόημα στη μητέρα του να μη μιλήσει άλλο και να συνεχίσουν τον δρόμο τους. Η αγάπη όμως της Αργυρώς για τον Αστέρη δεν λέει να σβήσει και έτσι αποφασίζει να τον προσεγγίσει με απροσδόκητο τρόπο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close