Σασμός: Έτσι θα γίνει Ο Γάμος της Αργυρώς και του Σταύρου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες  καθώς έτσι θα γίνει ο Γάμος της Αργυρώς και του Σταύρου

Σήμερα γάμος γίνεται και τι ωραία πράγματα θα δούμε …Αντε να γίνει και κανένα καλό γιατί πήξαμε στα φονικά …Με το καλό τα παιδιά…(ΝΟΤ)

Η Αργυρώ στα Γιάννενα δείχνει να έχει βρει την ηρεμία της δίπλα στον Σταυρό. Ο Σταύρος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της και η Αργυρώ αφήνεται στη συναισθηματική θαλπωρή που της προσφέρει. Όσο περνάει ο καιρός τόσο το ζευγάρι θα δένεται όλο και πιο πολύ, φτάνοντας να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου…

Σασμός -Αργυρώ - Σταύρος-

Δείτε επίσης : Σασμός: Ομολογεί τον φόνο του Στεφανή

Η Αργυρώ, όπως θα δούμε, αρχίζει να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο. Αισθάνεται ότι είναι ειλικρινής μαζί της, ότι η αγάπη που της δείχνει είναι αγνή και ακόμα πιο πολύ ότι και ο Σταύρος έχει σηκώσει τον δικό του Σταυρό κι έτσι μπορεί να την καταλάβει. Η κοπέλα του ανοίγετε. Του εξομολογείται τα πάντα, ότι έχει συμβεί στη ζωή της και ο Σταύρος την πονάει ακόμα πιο πολύ. Κάθε φορά υπόσχεται να καταφέρει να της χαρίσει ότι τις έχει η ζωή στερήσει μέχρι τώρα.

Την αγάπη, την τρυφερότητα και την ηρεμία μιας ευτυχισμένης ζωής. Ωστόσο και ο Σταύρος αντιμετωπίζει πολύ δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική του ζωή και κυρίως με τον αδελφό του. Ο Βαγγέλης που είναι εθισμένος στον τζόγο, μετά από μία μεγάλη χασούρα θα οδηγηθεί σε μία παράνομη αγοραπωλησία. Την ίδια ώρα ο Σταύρος και η Αργυρώ έρχονται ακόμα πιο κοντά, όλα δείχνουν ότι ο έρωτας μπήκε ξανά στη ζωή της και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα τους γίνονται όλο και πιο πολλές:
Θα είμαι πάντα δίπλα σου, μην το ξεχάσεις ποτέ, της υπόσχεται ο Σταύρος και την κοιτάζει με λατρεία στα μάτια.

Δείτε επίσης : Σασμός: Αυτό είναι το παρελθόν του Σταύρου

Σασμός -Σταύρος-

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο αγώνας του Μύρωνα για την αδερφή του

Στο μεταξύ ο Σταύρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη για τα χρέη του και εκείνος, μη βλέποντας άλλη λύση, ετοιμάζεται να προβεί σε μία κίνηση απελπισίας, δίνοντας τέλος στη ζωή του. Ωστόσο ο Βαγγέλης σώζεται την τελευταία στιγμή πριν αυτοκτονήσει και ο Σταύρος αισθάνεται ένοχος για αυτό. Όλα αυτά τα μοιράζεται με την Αργυρώ, που δείχνει να είναι η μόνη που μπορεί να τον καταλάβει και να του δώσει κουράγιο. Το ίδιο όμως κάνει κι αυτός για την Αργυρώ και μάλιστα ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ.

Σασμός -Αργυρώ - Σταύρος-

Δείτε ακόμη Σάσμος: Έτσι πεθαίνει ο Μαθιός

Κάποια στιγμή και αφού το ζευγάρι είναι πια πολύ δεμένο, ο Σταύρος της κάνει πρόταση γάμου: Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου, Αργυρώ; Τη ρωτάει σύμφωνα με το TVΣΙΡΙΑΛ και εκείνη δακρύζει. Κλαίει από την ανέλπιστη ευτυχία που την περίμενε σ’ αυτόν τον τόπο που αποφάσισε να αυτοεξοριστεί. Όπως θα δούμε αργότερα, η Αργυρώ θα δεχτεί την πρόταση του με χαρά, καθώς και η ίδια έχει βαθιά αισθήματα για τον Σταύρο και ο γάμος τους δεν θα αργήσει να γίνει..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close