Σασμός: Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί.

Αχχ βρε Αντώνη…τι τραβάς και ‘συ!

Πέρα από τον γάμο της μητέρας του και του Μαθιού, που διαλύεται ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος και με ένα νέο σοκ, όταν μαθαίνει ότι η Τζένη και ο Μανώλης είναι ζευγάρι. Νιώθει προδομένος, ότι δύο άνθρωποι που είχε πιο κοντά, του είπαν ψέματα και δεν ξέρεις σε ποιον μπορεί πια να στηριχτεί.

Δείτε ακόμα: Σασμός : Αργυρώ να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε

Σασμός: Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Παππάς λέει στην Βασιλική πως ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου σε μια συγκλονιστική σκηνή

Και ο Μαθιός όμως πέρα από τον εφιάλτη που ζει, μετά την ομολογία του στην Βασιλική, βασανίζεται από το θέμα της μητέρας του, η οποία είναι πλέον εκτός ελέγχου.

Δείτε ακόμα: Σασμός : H Αργυρώ τρελαίνεται όταν η Καλλιόπη διεκδικεί τον Πετράκη

Σασμός: Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μην τον σκοτώσεις είναι ο πατέρας σου  Στις 14 Ιουλίου η τελευταία τραγική σκηνή

Ο Αστέρης χρειάζεται τη βοήθειά του και οι δυο τους μαζί παίρνουν μια απόφαση που εξαγριώνει ακόμα περισσότερο την Καλλιόπη. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα ανοίγει το σπίτι της για την Άσπα και τον Μύρωνα ενώ ο Βαγγέλης καταφέρει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Ντίνας, σχετικά με την ματωμένη μπλούζα, που της είχε κινήσει τις υποψίες.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο άνθρωπος που θα απειλήσει εμένα και τα κοπέλια μου δεν έχει γεννηθεί ακόμα

Σασμός: Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο μικρός Πετρής λυγίζει την Καλλιόπη

Όσο για τον Λευτέρη τον πιέζει για να μάθει την αλήθεια, σχετικά με το άλλοθι που έχει δώσει τον Ευθύμη, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Όσο για τον Αντώνη, ζητά την βοήθεια της Σοφίας, ώστε να μάθει τι ακριβώς συνέβη την ημέρα του γάμου και ποιος ήταν αυτός που τον πυροβόλησε. Εκείνη προβληματίζεται πολύ από την πρόταση του, παλεύει μέσα της όμως τελικά δέχεται να τον υπνωτίσει σε μία προσπάθεια να “ξυπνήσει” την μνήμη του, από εκείνη την τραγική στιγμή που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ό,τι και να κάνουμε οι δυο τους έχουν αποφασίσει να ζήσουν μαζί για πάντα

Σασμός: Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί

Δείτε ακόμα: Σασμός: Τι υπονοούμενα αφήνει ο Βαγγέλης στην Καλλιόπη για το παιδί;

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV,  οι έρευνες που κάνει η  αστυνομία στο κλεμμένο αυτοκίνητο φέρνουν στο φως ένα στοιχείο που τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό. Ενώ η Άννα ζητά από την Θοδώρα να επισκεφτεί ένα γυναικολόγο, για να μάθει αν μπορεί να κάνει παιδιά, προκαλώντας την αντίδραση της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close