Σασμός-Ειρήνη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ειρήνη φέρνει ξανά κοντά Αργυρώ και Αστέρη.

Αυτή η γυναίκα ξέρει πολλά παραπάνω απο όσα νομίζουμε…

Οι φανατικοί τηλεθεατές του «Σασμού» θυμούνται πως ξεκίνησαν όλα στην δημοφιλή σειρά του Alpha. Η Ειρήνη κράτησε κρυφό από τον γιο της το γράμμα της Ανθούλας που τον πληροφορούσε για τους πραγματικούς λόγους της φυγής της στην Αθήνα.

Έτσι, ο Μάρκος Βρουλάκης δεν έμαθε ποτέ ότι ήταν πατέρας ενός γιου και η Ανθούλα, με πίεση από την Καλλιόπη, έδωσε το παιδί για υιοθεσία και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η σκηνή που θα κόψει την ανάσα

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Πέφτουν οι μάσκες

Η Ειρήνη δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της Ανθούλας. Ήξερε όμως ότι ο γιος της την αγαπούσε. Επέλεξε να μην του δώσει το γράμμα επειδή είχε υποχρέωση στον πατέρα της Μαρίνας και γι’ αυτό κατεύθυνε τον Μάρκο να την παντρευτεί.

Η Καλλιόπη από την πλευρά της έσπρωξε την Ανθούλα μακριά μόλις εκείνη της εξομολογήθηκε την εγκυμοσύνη της από τον φόβο ότι θα «λερωθεί» το όνομα της οικογένειας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης αποτελειώνει την οικογένεια Σταματάκη

Σασμός-Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμος : Δείτε τον παπά Μιχάλη πριν από έντεκα χρόνια – Αγνώριστος

Η τελική κατάληξη ήταν η Ανθούλα να αυτοκτονήσει, ο Άγγελος να μεγαλώσει χωρίς να γνωρίζει τους πραγματικούς γονείς του, ο Βασίλης να σκοτώσει τον Μάρκο μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του και να πεθάνει στη φυλακή από τα χέρια φονιάδων που έβαλε ο Παύλος Βρουλάκης.

Η Ειρήνη μεγάλωσε και, όπως την ακούσαμε να λέει στην Καλλιόπη σε μια από τις μετρημένες συναντήσεις τους στο κοιμητήριο, κατάλαβε ότι τα μυστικά δεν ωφελούν. Αντίθετα, μπορεί να αποδειχτούν θανάσιμα όπλα με θύματα αθώους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνος, γάμος και μίσος στα επόμενα επεισόδια της νέας χρονιάς

Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο επίκεντρο ξανά η Καλλιόπη

Για την Ειρήνη το μυστικό της πραγματικής ταυτότητας του πατέρα του Πετρή, δεν ήταν ποτέ μυστικό. Είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι η Αργυρώ ήταν έγκυος. Γι’ αυτό και άντεξε όλο το διάστημα της απουσίας της νύφης και της εγγονής της. Καταλάβαινε πως δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.

Όμως, ο καιρός πέρασε, τα αισθήματα της Αργυρώς για τον Αστέρη αναθερμάνθηκαν -αν είχαν σβήσει ποτέ-, ο Σταύρος διεκδικεί τον «γιο» του και η γιαγιά Ειρήνη νιώθει πως ήρθε η στιγμή η αλήθεια να έρθει στο φως.

Δείτε ακόμη Σασμός: Λευτέρης και Θοδώρα κάνουν τη διαφορά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα βεντέτα θα ξεσπάσει την Άνω Ποριά

Η γιαγιά λέει πρώτη φορά ανοιχτά αυτό που σκέφτεται στη Μαρίνα. «Πρέπει να πει την αλήθεια για τον μικρό» όμως η Μαρίνα διστάζει. Η επόμενη κίνηση της Ειρήνης θα είναι να πει την αλήθεια στον παπά Μιχάλη και να ζητήσει τη βοήθειά του.

Άλλωστε, έξω από την οικογένειά της, αυτός είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο από τον καθένα. Ειρήνη και Μιχάλης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν ξανά κοντά Αργυρώ και Αστέρη. Όμως, θα τους προλάβει η Βασιλική.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close