Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την σκηνή που θα κόψει την ανάσα. 

Αχ τι άλλο θα δούμε θεούλη μου…

Μόλις η Αργυρώ μαθαίνει την αλήθεια για τον δότη του νεφρού, όλα αλλάζουν μέσα της. Μπορεί ο Αστέρης και οι Σταματάκηδες να είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά της οικογένειάς της, όμως εκείνος αποδεικνύει διαρκώς πόσο την αγαπά και τη νοιάζεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Πέφτουν οι μάσκες

Σασμός: Φόνος, γάμος και μίσος στα επόμενα επεισόδια της νέας χρονιάς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης αποτελειώνει την οικογένεια Σταματάκη

Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά, με τη φλόγα να τους τυλίγει. Ο Αστέρης και η Αργυρώ λυγίζουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου κι ανταλλάζουν ένα παθιασμένο φιλί, γεμάτο δάκρυα, στη σειρά Σασμός.

Αμέσως μετά, γδύνονται και κυλιούνται στο πάτωμα, κάνοντας έρωτα. Η Αργυρώ κλαίει με λυγμούς, διότι δε μπόρεσε να αντισταθεί στη μεγάλη της αγάπη. Ο Αστέρης την κρατά σφιχτά, αποδεικνύοντας πως ποτέ του δε την ξεπέρασε.

Δείτε ακόμη Σασμος : Δείτε τον παπά Μιχάλη πριν από έντεκα χρόνια – Αγνώριστος

Σασμός: Φόνος, γάμος και μίσος στα επόμενα επεισόδια της νέας χρονιάς

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνος, γάμος και μίσος στα επόμενα επεισόδια της νέας χρονιάς

Ο Βαγγέλης έφτασε στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στον αδελφό του, όμως, όπως έχουμε ήδη δει, δεν έχει απλά μπλέξει με τον υπόκοσμο και τη νύχτα αλλά θέλει και να συνεργαστεί με τον Ευθύμη Φαρμάκη.

Και το γεγονός αυτό, που θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια, θα τον κάνει να κυλήσει πάλι στα νυχτερινά του πάθη που αποκαλύπτονται πάνω στην τσόχα. Ο Βαγγέλης θα αρχίσει να παίζει ξανά χαρτιά και να χάνει υπέρογκα ποσά, με αποτέλεσμα ο Σταύρος να θελήσει να τον προστατεύει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο επίκεντρο ξανά η Καλλιόπη

Σασμός: Φόνος, γάμος και μίσος στα επόμενα επεισόδια της νέας χρονιάς

Δείτε ακόμη Σασμός: Λευτέρης και Θοδώρα κάνουν τη διαφορά

Δεν θα αργήσει όμως να έρθει η στιγμή που οι δανειστές, βλέποντας πως ο Βαγγέλης δεν έχει τη διάθεση να πληρώσει τα όσα χρωστάει και θέλοντας να του δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα, θα σκοτώσουν τον αδελφό του, Σταύρο. Η είδηση του θανάτου του θα πέσει βαριά πάνω από την Ανω Ποριά και ειδικά την οικογένεια Βρουλάκη.

Από τις πιο βασανισμένες ηρωίδες της σειράς είναι αναμφισβήτητα η Θοδώρα. Ερωτεύτηκε τον Πέτρο, όμως δεν κατάφερε να είναι μαζί του. Τη μέρα του γάμου της με τον Γιώργο, εκείνος έπεσε νεκρός, ενώ λίγο αργότερα που έμεινε έγκυος, δεν κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα βεντέτα θα ξεσπάσει την Άνω Ποριά

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης είναι το τσιράκι του Δημήτρη

Τη φετινή σεζόν όμως φαίνεται η τύχη της να αλλάζει. Γνώρισε τον Λευτέρη, αλλά παρόλο που ξέρει ότι κρατάει ακόμα καλά κρυμμένα τα χαρτιά του, εκείνη επιμένει να στέκεται στο πλάι του.

Μετά τις γιορτές όμως όλα αυτά θα αλλάξουν. Ο Λευτέρης θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα αλλά και τον λόγο που τόσο καιρό φερόταν με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης τρόφιμος της Καλλιόπης

Σασμός-Λευτέρης-Θοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό του παπα Μιχάλη θα ταρακουνήσει όλη την Άνω Ποριά

Ποια η θέση της Θοδώρας; Σίγουρα στην αρχή θα ενοχληθεί, όμως καταλαβαίνοντας πως το ένστικτό της δεν τη διέψευσε, δηλαδή ο Γιώργος (Λευτέρης) την αγαπάει, θα μείνει κοντά του.

Δεν θα αργήσουν οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, δίνοντας χαρά στον Παντελή και την Αννα που ήθελαν τόσο πολύ να τη δουν να φτιάχνει τη ζωή της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close