Σασμός: Ο Φαρμάκης θέλει να σώσει την Βασιλική απ’ το Μαθιό γιατί του θυμίζει την γυναίκα του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Φαρμάκης θέλει να σώσει την Βασιλική απ’ το Μαθιό γιατί του θυμίζει την γυναίκα του.

Δεν κοιτάει τα χάλια του. Παριστάνει και τον σωτήρα….

Ο Αστέρης πιέζει τον  Μαθιό να του αποκαλύψει τι τον απασχολεί, ενώ ο Βαγγέλης δέχεται ένα δώρο μεγάλης αξίας από τον Ευθύμη και κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει την Ντίνα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μανώλης εκβιάζει τον Μαθιό για το όπλο

Σασμός: Ο Φαρμάκης θέλει να σώσει την Βασιλική απ’ το Μαθιό γιατί του θυμίζει την γυναίκα του

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ολοι προσπαθούν να θυμηθεί ο Αντώνης

Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση με την Θοδώρα και τα ψέματα που της έχει πει. Παράλληλα ο Σταύρος ανησυχεί για το Βαγγέλη, που μπλέκεται ολοένα και πιο βαθιά στα γρανάζια του Φαρμάκη. Στο μεταξύ ο Οδυσσέας παρακολουθεί το Λευτέρη με την Έλενα και μαθαίνει όλα όσα αφορούν το παρελθόν του Λευτέρη και την αποστολή του.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μάνθος Σταματάκης και Δέσπω Βρουλάκη  Από αυτούς ξεκίνησε η βεντέτα

Σασμός: Ο Φαρμάκης θέλει να σώσει την Βασιλική απ’ το Μαθιό γιατί του θυμίζει την γυναίκα του

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 108 , 109 , 110 , 111 , 112

Πλέον γνωρίζει πως είναι αστυνομικός, που έχει έρθει στο νησί για να ξεσκεπάσεις το κύκλωμα λαθρεμπορίας του Φαρμάκη και του άγνωστου εγκέφαλου που θέλει να κρύψει…

Δείτε ακόμα: Σασμός : Ο Οδυσσέας ξεσκεπάζει την κρυφή ταυτότητα του Λευτέρη

Σασμός: Ο Φαρμάκης θέλει να σώσει την Βασιλική απ’ το Μαθιό γιατί του θυμίζει την γυναίκα του

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Σταύρος κάνει την μεγάλη αποκάλυψη για το παιδί στον Αστέρη

 

Παράλληλα ο  Ευθύμης δρομολογεί το τελικό σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού. Θέλει να απαλλάξει την Βασιλική από αυτόν τον άντρα, γιατί του θυμίζει τη δική του καλοσυνάτη γυναίκα, που το σκότωσε ο Φραγκιαδάκης.

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από Δευτέρα 27/03/23 έως Παρασκευή 30/03/23

 

Σασμός Επεισόδιο 104 – Δευτέρα 27 Μαρτίου

Η μέρα του χειρουργείου του Αντώνη πλησιάζει γεμίζοντας την Μαρίνα με αγωνία. Παράλληλα η Αργυρώ θα της κάνει δύο αποκαλύψεις, που θα την αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Η Ντίνα ζητά από το Βαγγέλη να χωρίσουν, ενώ και η Νάντια με το Μανόλη αποφασίζουν να μείνουν φίλοι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το ανατρεπτικό τέλος του τρίτου κύκλου Η μία παντρεύεται η άλλη πεθαίνει

Σασμός: Ο Μανώλης εκβιάζει τον Μαθίο για το όπλο

Η Αιμιλία παίρνει την δυσκολότερη απόφαση της ζωής της, αφήνοντας τον Παύλο διαλυμένο. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA κλονίζουν τους Σταματάκηδες, την ώρα που ένας μεγάλος κίνδυνος πλησιάζει. Το γράμμα του Κώστα πέφτει στα χέρια του πλέον ακατάλληλου ανθρώπου και η αντίστροφη μέτρηση για το Μαθιό φαίνεται να έχει ξεκινήσει.

Σασμός Επεισόδιο 105 – Τρίτη 28 Μαρτίου

Μανόλης και Νάντια φτάνουν σε μια σημαντική συνειδητοποίηση, ενώ η Βασιλική αγωνιά για την τύχη της. Ο Μαθιός επιδιώκει μια συνάντηση με τον Βρουλάκη που κρέμεται από τα χέρια της Στέλλας, ενώ ο Ευθύμης παίρνει απ’ τον Λευτέρη μια πληροφορία που ίσως του σώσει τη ζωή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτή η ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά και πάει στις Ψυχοκόρες του ANT1

Σασμός: Μάνθος Σταματάκης και Δέσπω Βρουλάκη -Από αυτούς ξεκίνησε η βεντέτα

Κι ενώ ο Τόλης νομίζει πως ο εχθρός του είναι πια ο Παντελής, το γράμμα του φτάνει στα πιο επικίνδυνα χέρια. Καθώς η καταιγίδα πλησιάζει και είναι έτοιμη να ξεσπάει η Αργυρώ καταλήγει σε μια οδυνηρή συμφωνία με τον Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο ο Αντώνης χαροπαλεύει.

Σασμός Επεισόδιο 106 – Τετάρτη 29 Μαρτίου

Σασμός-Λευτέρης-Θεοδώρα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ είναι η γυναίκα της ζωής μου

Όσο ο Αντώνης δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, η Μαρίνα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στο νοσοκομείο. Η Αργυρώ προσπαθεί να ισορροπήσει στις νέες εξελίξεις με τον Αστέρη και τη Βασιλική να τη στηρίζουν. Ο Νικηφόρος με τον Μανόλη κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους, ενώ η Νάντια δέχεται μία πρόταση. Στο μεταξύ, ο Ευθύμης πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού και ο Λευτέρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη.

Σασμός Επεισόδιο 107 – Πέμπτη 30 Μαρτίου

Ο Μαθιός βρίσκεται σε απόγνωση συνειδητοποιώντας ότι το όπλο του φόνου του Στεφανή έχει εξαφανιστεί. Η Καλλιόπη προσπαθεί να τον καθησυχάσει και μαζί αναλαμβάνουν δράση. Η Μαρίνα περνά κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο στο πλευρό του Αντώνη. Η Νάντια φεύγει οριστικά από το σπίτι των Σταματάκηδων, ένας εφιάλτης από το παρελθόν της, όμως, θα της χτυπήσει και πάλι την πόρτα.

Σασμός: Αυτή θα φέρουν την ένωση στο χωριό

Δείτε ακόμη Σασμός: Μάνθος Σταματάκης και Δέσπω Βρουλάκη Από αυτούς ξεκίνησε η βεντέτα

Ο Ευθύμης ερευνά τα όσα έμαθε από το γράμμα του Κώστα, ενώ ο Τόλης θα έχει έναν απρόσμενο επισκέπτη στην καντίνα. Ο Μανόλης αποφασίζει, με την παραίνεση του Παύλου, να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη στα ίσα. Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό και η αντίστροφη μέτρηση για αυτόν μοιάζει να έχει ξεκινήσει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close