Σασμός-Στέλλα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτή η ηθοποιός αποχωρεί από την σειρά και πάει στις Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1. 

Θα μας λείψει μωρέ από τον Σασμό…

Οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές και συνεχώς αφήνουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό. Για αυτό τον λόγο λοιπόν η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου για 3η σεζόν. Ωστόσο, αρκετοί ηθοποιοί έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα αποχωρήσουν φέτος από την σειρά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ ευχαριστεί την Βασιλική για την καλοσύνη της

Σασμός-Νεκταρία Γιαννουδάκη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης εκβιάζει τον Μαθιό για το όπλο

Ανάμεσα σε αυτούς φαίνεται πως θα είναι και η Νεκταρία Γιαννουδάκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η ηθοποιός έχει υπογράψει για τη νέα σειρά εποχής που ετοιμάζει ο ANT1, με τίτλο “Ψυχοκόρες”.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ολοι προσπαθούν να θυμηθεί ο Αντώνης

Σασμός-Νεκταρία Γιαννουδάκη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μάνθος Σταματάκης και Δέσπω Βρουλάκη – Από αυτούς ξεκίνησε η βεντέτα

Το σενάριο της νέας σειράς το υπογράφει η Πένυ Φυλακτάκη και αναφέρεται σε νεαρές κοπέλες οι οποίες έρχονται από την επαρχία στην Αθήνα, για να προσφέρουν οικιακές υπηρεσίες σε ανθρώπους της ανερχόμενης αστικής τάξης, ενώ μοναδική τους ελπίδα να νυμφευθούν σύντομα έναν καλό και εργατικό νεαρό, αλλά πέφτουν σε βάσανα και περιπέτειες.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 108 , 109 , 110 , 111 , 112

Σασμός-Νεκταρία Γιαννουδάκη-

Δείτε ακόμα Σασμός : Ο Οδυσσέας ξεσκεπάζει την κρυφή ταυτότητα του Λευτέρη

Τίποτα ακόμα ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την γνωστή ηθοποιό, οπότε αναμένουμε να μάθουμε αν πράγματι ο κύκλος του Σασμού κλείνει φέτος για εκείνη και ανοίγει ένας άλλος. Αποχωρεί από τον Σασμό η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος κάνει την μεγάλη αποκάλυψη για το παιδί στον Αστέρη

Σασμός-Στέλλα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέα άγρια δολοφονία

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close