Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται μέσα στην φυλακή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός τρελαίνεται μέσα στην φυλακή.

Μαθιοοο συγκρατήσουυυ μηηη…

Στον Σασμό ο πρώτος κύκλος έκλεισε επεισοδιακά με τη σύλληψη του Μαθιού. Ο τελευταίος μέχρι να αντιληφθεί τι έχει συμβεί κοντεύει να χάσει το μυαλό του.

Στον Σασμό η ομορφότερη μέρα στη ζωή του Μαθιού τινάζεται στον αέρα. Την ώρα που είναι έτοιμος να παντρευτεί τη γυναίκα που ήθελε τόσα χρόνια, τελικά καταλήγει στη φυλακή.

Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό το πρόσωπο θα πει την αλήθεια στον Νικηφόρο για τον πατέρα του

Σύμφωνα με το ciao, ο Αντώνης τον συλλαμβάνει τη στιγμή που έχει ντυθεί γαμπρός και πάει στην εκκλησία για να ανέβει τα σκαλιά μαζί με τη Βασιλική.

Το σοκ του είναι τεράστιο. Και γίνεται ακόμη μεγαλύτερο όταν μαθαίνει τον λόγο που του πέρασαν χειροπέδες. Όταν πιστεύει ότι ο Μανόλης είπε την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή.

Σασμός: Μανώλης και Μαθιός σε μία σφοδρή σύγκρουση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης ανάμεσα σε Καλλιόπη και Παύλο

Μόνο που ο μανόλης δεν έχει μιλήσει και ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Άγγελου. Για την οποία ο Σταματάκης δεν έχει την παραμικρή σχέση.

Από την πρώτη στιγμή φωνάζει ότι είναι αθώος, αλλά κανείς δεν τον ακούει

Ο Μαθιός, από τις πρώτες κιόλας μέρες του στο κελί θα τρελαθεί. Δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό που έχει συμβεί και κινεί γη και ουρανό με σκοπό να αποδείξει την αθωότητά του.

Η Καλλιόπη στα όρια της τρέλας και αυτή. Παλεύει να σώσει το παιδί της από την καταδίκη αλλά μια ανατροπή ανατρέπει τα σχέδια της. Η εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη στο χωριό και ο λόγος της επιστροφής του στην Κρήτη σκορπά τον τρόμο στους Σταματάκηδες. Καθώς θεωρούν δεδομένο ότι ο Παύλος διψά για εκδίκηση.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Μαθιός σε κατάσταση σοκ προσπαθούν να σώσουν την Καλλιόπη

Και αποδεικνύεται ότι έχουν δίκιο. Παρότι εκείνος θολώνει τα νερά με το χαμόγελό του και τον φιλήσυχο (προς τους άλλους) χαρακτήρα του. Ο φόνος του Πετρή από τη μια και ο φόνος του Άγγελου από την άλλη είναι δυο γεγονότα τα οποία θα σημαδέψουν ξανά τις δυο οικογένειες.

Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Το μεγάλο σοκ έρχεται όμως για τον Μαθιό στην σειρά του Alpha. Όταν μάθει μέσα από την φυλακή την ύπαρξη του συγκεκριμένου άνδρα αλλά και τις προθέσεις του. Στόχος του Παύλου είναι να τον βγάλει από τη μέση. Τι θα κάνει ο Μαθιός για να προστατευτεί;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close