Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η βεντέτα ξανά ξυπνά.

Δεν μπορείτε βρε παιδάκια μου να συζητήσετε ήρεμα και πολιτισμένα;

Η Καλλιόπη Σταματάκη κι ο Παύλος Βρουλάκης έρχονται αντιμέτωποι και μία επική συνάντηση θα δουν οι τηλεθεατές του «Σασμού». Το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου που κυκλοφόρησε πριν μερικά 24ωρα μας δίνει μία πρώτη γεύση από τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα δούμε.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δεν πεθαίνει μένει για εκδίκηση

Σασμός: Αυτός θα βγάλει την Καλλιόπη απο τη φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ανατροπή με τον Κώστα

Οι αγαπημένοι μας ήρωες επιστρέφουν, ενώ νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν για να φέρουν μεγαλύτερες ανατροπές. Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη είναι ένα από τα κυριότερα γεγονότα που θα μας απασχολήσουν στον δεύτερο κύκλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμελή δίνουν spoilers για τη σειρά -video

Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Δείτε ακόμη Σασμός: Παίρνουν τον μικρό Πετρή

Ο ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης επιστρέφει και αναστατώνει όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρο το χωριό. Η γιαγιά Ειρήνη κι η Μαρίνα όταν βλέπουν τον Παύλο μένουν με ανοιχτό το στόμα και τον υποδέχονται στην αγκαλιά τους.

Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι ζωντανός. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το youfly, ο παπά Μιχάλης φοβάται πως κάτι κακό θα συμβεί με αυτήν την ξαφνική επιστροφή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ενώνει τις δυο οικογένειες

Σασμός: Για αυτόν τον λόγο εξαφανίστηκε ο Παύλος Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ένα βήμα μπροστά από τον Παύλο Βρουλάκη

Ο Παύλος Βρουλάκης δεν το κρύβει. «Ήρθα να πάρω το αίμα του ανιψιού μου πίσω», τονίζει και οι Σταματάκηδες το ξέρουν. Ο Μαθιός τρέχει να πει στη μάνα του ότι ο Παύλος επέστρεψε.

Η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα και μόνο πως ο φονιάς του άντρα της είναι πλέον στην Κρήτη. Σύντομα οι δυο τους θα αναμετρηθούν. Παύλος και Καλλιόπη θα έρθουν αντιμέτωποι και μία επική μάχη θα αναστατώσει τους οπαδούς του «Σασμού».

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή! Θα παντρευτούν Μαθιός και Βασιλική μόλις βγει από τη φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εκδικείται τον Μαθιό

«Εμείς οι δυο έχουμε λογαριασμούς αφημένους», τονίζει ο Παύλο στην Καλλιόπη. «Ήρθε η ώρα να τις κλείσουμε», του λέει εκείνη και τότε μια παλιά βεντέτα ξυπνά.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close