Σασμός: Ο Αστέρης γεφυροποιεί τις δυο οικογένειες

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης ενώνει τις δυο οικογένειες.

Ψυχούλα μου μωρέ… Υπάρχει πιο καλός άνθρωπος απο αυτόν;;

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την επανέναρξη της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» του ALPHA καθώς η πρεμιέρα έχει οριστεί για το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου και μάλιστα ο δεύτερος κύκλος ξεκινά με τη σύλληψη του Μαθιού – την ημέρα του γάμου του με τη Βασιλική – καθώς ο Μαθιός κατηγορείται για τη δολοφονία του Άγγελου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ένα βήμα μπροστά από τον Παύλο Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή! Θα παντρευτούν Μαθιός και Βασιλική μόλις βγει από τη φυλακή

Το μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών, Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων φουντώνει ξανά στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σασμός» και όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Μαθιός είχε λόγο να σκοτώσει τον Άγγελο καθώς οι διενέξεις τους το τελευταίο διάστημα ήταν συνεχείς και μπροστά σε κόσμο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εκδικείται τον Μαθιό

Σασμός: Ο Αστέρης χωρίς ρούχα σε μια πόζα όλο υπονοούμενα (φωτογραφία)

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός θα βγάλει την Καλλιόπη απο τη φυλακή

Όλοι φοβούνται πως αυτός ο νέος φόνος θα προκαλέσει μεγάλα δεινά στις δύο οικογένειες στη συνέχεια. Ο Αστέρης όπως θα δούμε -μετά τα όσα έχει τραβήξει- θα προσπαθήσει να γίνει γεφυροποιός μεταξύ των δύο οικογενειών σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Πόλεμος ανάμεσα σε Αιμιλία και Καλλιόπη

Σασμός: Ο Αστέρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Δείτε ακόμη Σασμος: Ποιοι χωρίζουν ποιοι παντρεύονται και τα ερωτικά τρίγωνα

Έτσι θα επιδιώξει συνάντηση με τη γιαγιά Ειρήνη, σύμφωνα με το youfly, με την οποία έχει ξανασυναντηθεί όπως θα θυμάστε στο παρελθόν. Ο Αστέρης πέφτει γονατιστός στα πόδια της και ζητεί να τον ακούσει:

Δείτε ακόμη Σασμός: Θα πεθάνεις τρισκατάρατη -Η Καλλιόπη απειλεί την Αργυρώ

Σασμός: Ο Αστέρης γεφυροποιεί τις δυο οικογένειες

Δείτε ακόμη Σασμός: Η εισαγγελέας θέλει να καταστρέψει τον Μαθιό

«Πιστέψτε με ο αδελφός μου δεν σκότωσε τον εγγονό σας» της λέει και προσθέτει: «Βοηθήστε να μην έρθουν κι άλλα δεινά στις οικογένειες μας». Η γιαγιά Ειρήνη ακούει με προσοχή τον Αστέρη χωρίς να τον διακόπτει ωστόσο διατηρεί τις επιφυλάξεις της. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close