Σασμός: Παίρνουν τον μικρό Πετρή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως παίρνουν τον μικρό Πετρή. 

Τώρα εμείς να χαρούμε ή να λυπηθούμε;

Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν παλιά, κρυμμένα μυστικά και οι ανατροπές που έρχονται φέρνουν τα πάνω-κάτω. Καταιγιστικές αποκαλύψεις αναιρούν κάθε βεβαιότητα και όλες οι σταθερές γκρεμίζονται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ενώνει τις δυο οικογένειες

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ένα βήμα μπροστά από τον Παύλο Βρουλάκη

Καινούργια πρόσωπα έρχονται από τα παρελθόν για να φωτίσουν το μέλλον και να πυροδοτήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις, φέρνοντας τους γνωστούς μας ήρωες αντιμέτωπους με τους εαυτούς αλλά και με τα συναισθήματά τους.

Ο κύκλος της βεντέτας των δύο οικογενειών, Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων αναζωπυρώνεται μετά την άφιξη του Παύλου Βρουλάκη, η οποία πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Η σύλληψη του Μαθιού για το φόνο του Άγγελου σημαίνει συναγερμό και η Καλλιόπη αναγκάζεται να αναλάβει δράση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή! Θα παντρευτούν Μαθιός και Βασιλική μόλις βγει από τη φυλακή

Σασμος: Ο Μαθιός αυτοκτονεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εκδικείται τον Μαθιό

Όσο για την Αργυρώ και τον Αστέρη, οι δυο τους δεν μπορούν άλλο να παλεύουν με τα συναισθήματά τους κι έρχονται ξανά κοντά. Όμως, η αποκάλυψη του τρομερού μυστικού για το μικρό Πετρή γκρεμίζει τα πάντα.

Ο Αστέρης καλείται να διαχειριστεί την αλήθεια και οι Βρουλάκηδες να προστατέψουν το παιδί από το ίδιο του το αίμα, τους Σταματάκηδες, οι οποίοι απαιτούν να τον πάρουν κοντά τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός θα βγάλει την Καλλιόπη απο τη φυλακή

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Πόλεμος ανάμεσα σε Αιμιλία και Καλλιόπη

Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη έπειτα από 20 χρόνια απουσίας στη σειρά Σασμός αναστατώνει την Καλλιόπη, που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του από το ένοχο και σκοτεινό παρελθόν τους.

Η εισαγγελέας Ξενάκη δεν ξεχνά την έχθρα που έχει με τους Σταματάκηδες που ανακατεύτηκαν στον γάμο της με τον Παύλο, αλλά προσπαθεί να κάνει ψύχραιμα και αμερόληπτα τη δουλειά της και να υπηρετήσει το δίκαιο όταν αναλαμβάνει την υπόθεση του Μαθιού!

Δείτε ακόμη Σασμος: Ποιοι χωρίζουν ποιοι παντρεύονται και τα ερωτικά τρίγωνα

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Θα πεθάνεις τρισκατάρατη -Η Καλλιόπη απειλεί την Αργυρώ

Η Θοδώρα γίνεται το μήλον της ‘Εριδος ανάμεσα στον αστυνομικό Ορφανό και σε έναν ιδιοκτήτη μπαρ στο Ρέθυμνο που η αστυνομία παρακολουθεί στενά.

Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος πιάνει στα πράσα την Αργυρώ με τον Αστέρη και καταλαβαίνει πως το παιχνίδι χάθηκε… Τα νέα επεισόδια του «Σασμού» έρχονται και θα είναι πιο συναρπαστικά από ποτέ!

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close