Σασμός: Καλλιόπη & Μαρίνα πιάνονται στα χέρια στον δρόμο

Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα πιάνονται στα χέρια στον δρόμο. Δείτε τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό με την Καλλιόπη και την Μαρίνα να πιάνονται στα χέρια στην μέση του δρόμου.

Η Καλλιόπη με την Μαρίνα πιάνονται στα χέρια κι αν ήμασταν από μία μεριά θα ποντάραμε τα λεφτά μας στην Μαρίνα και μην σας πούμε ότι θα βοηθούσαμε κιόλας. Ε μα Καλλιόπη αγάπη μου, δεν παλεύεσαι πια!

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Δέσποινα μπαίνει στη σειρά και αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Η Καλλιόπη και η Μαρίνα από τον Σασμό αναμένεται να χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό μία ανατριχιαστική σκηνή στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Συγκεκριμένα οι δύο ηρωίδες που είναι επίσης και δύο μανάδες που έχουν περάσει πολλά στην ζωή τους, θα βρεθούν σύντομα αντιμέτωπες για ακόμη μία φορά.

Σασμός-η-Μαρίνα-πιάνεται-στα-χέρια-με-την-Καλλιόπη-spoilers-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 103 ,104 , 105 , 106

Συγκεκριμένα η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως οι Βρουλάκηδες θα συνεχίσουν να κυνηγούν τον γιό της, Μαθιό, ζητώντας εκδίκηση με κάθε κόστος. Για να μπορέσει να τους σταματήσει μια και καλή πρέπει να διώξει από την Κρήτη την Μαρίνα με την κόρη της Αργυρώ, άμεσα. Κανένας Βρουλάκης δεν πρέπει να μείνει στο χωριό της.

Η Καλλιόπη για να πετύχει τον σκοπό της πληρώνει έναν δικό της άνθρωπο για να πραγματοποιήσει ένοπλη επίθεση στο σπίτι της Μαρίνας. Με αυτόν τον τρόπο απειλεί την οικογένεια με θάνατο κι έτσι η Μαρίνα παίρνει την μεγάλη απόφαση.

Σασμός-η-Μαρίνα-πιάνεται-στα-χέρια-με-την-Καλλιόπη-spoilers-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο «Αντώνης» αποκάλυψε τον όρο που έβαλε για τη Μαρία Πρωτόπαππα πριν υπογράψει

Πρέπει να φύγει σύντομα από την Κρήτη μαζί με τον κόρη της και πρέπει επίσης να ζητήσει βοήθεια από τους συγγενείς της στην Ήπειρο. Η Καλλιόπη κατάφερε τον σκοπό της όμως η Μαρίνα δεν έχει ακόμη την τελευταία της λέξη.

Δείτε ακόμα Σασμός : O Γεράσιμος είναι γιος του Καραπάνου

Οι δύο γυναίκες στα επόμενα επεισόδια θα συναντηθούν τυχαία στον δρόμο κι έτσι θα ξεσπάσει πόλεμος. Οι δύο τους θα λογομαχήσουν πολύ άσχημα, θα ανταλλάξουν κατάρες και θα δείξουν πως η έχθρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες δε θα σβήσει σύντομα.

Η Μαρίνα φαίνεται πως θα ξεσπάσει στον θυμό της στην Καλλιόπη αλλά και η Καλλιόπη θα βγάλει όλη της την οργή στην Μαρίνα. Με αφορμή αυτόν τον καυγά η Μαρίνα θα επιστρέψει σπίτι έτοιμη να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει.

Σασμός-η-Μαρίνα-πιάνεται-στα-χέρια-με-την-Καλλιόπη-spoilers-

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close