Σασμός: Η Δέσποινα μπαίνει στη σειρά και αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ενδιαφέρουσες καθώς η Δέσποινα μπαίνει στη σειρά και αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας.

Μαρίνα μου τέτοια θέλουμε να ακούμε!!!!

Ο κόμπος φτάνει στο χτένι για την Αργυρώ και τη Μαρίνα.
Μία επίθεση από έναν κουκουλοφόρο μέσα στο σπίτι τους, που έχει φυσικά οργανώσει η Καλλιόπη για να τις τρομοκρατήσει, γίνεται η αφορμή για να πάρουν τη μεγάλη απόφαση να φύγουν για πάντα από τον τόπο τους..

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη στέλνει δολοφόνους στο σπίτι της Μαρίνας

Σασμός: Η Δέσποινα μπαίνει στη σειρά και αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός: To τέλος για Mαρίνα Αστέρη

Οι δύο γυναίκες φεύγουν από την Κρήτη για να πάνε να μείνουν όσο πιο μακριά μπορούν και επιλέγουν να πάνε στα Γιάννενα. Τα νέα μαθαίνονται γρήγορα και το χωριό συζητάει ότι η Καλλιόπη τα κατάφερε και της έδιωξε με τον φόβο και τον τρόμο που σκόρπισε γύρω τους. Φυσικά, το νέο φτάνει και μέχρι τη φυλακή. Ο Αστέρης καταρρέει μόλις μαθαίνει ότι η Αργυρώ έφυγε για πάντα, ενώ γίνεται έξαλλος με τη μάνα του που τις έδιωξε από τον τόπο.

Σασμός: Η Δέσποινα μπαίνει στη σειρά και αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Μαθιός πατέρας του Νικηφόρου;

Στα Γιάννενα οι δύο γυναίκες προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ορθοποδήσουν. Με πολύ κόπο και πείσμα προσπαθούν να ξεπεράσουν όλες τις αναποδιές. Δύσκολα, όμως, τα καταφέρνουν.
Η Αργυρώ κλείνεται στον εαυτό της, μένει συνεχώς δίπλα στη μάνα της, χωρίς να έχει διάθεση να αντικρίσει τον έξω κόσμο.

Η Μαρίνα αρχίζει να ανησυχεί βλέποντας την κατάσταση του παιδιού της. Ωστόσο μία γνωριμία που θα κάνουν στα Γιάννενα θα είναι καθοριστική για τη ζωή τους. Η Μαρίνα θα γνωρίσει μία γυναίκα, τη Δέσποινα. Τη Δέσποινα σύμφωνα με πληροφορίες του TV 24 τον ρόλο θα υποδυθεί η Ντίνα Μιχαηλίδου.

Σασμός: Η Δέσποινα μπαίνει στη σειρά και αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καρολίνα μπαίνει στη σειρά

Με τη γυναίκα αυτή θα τις ενώσει η ίδια μοίρα και το ίδιο τραγικό παρελθόν, καθώς και αυτή θρηνεί τον δικό της γιο που έχασε σε τροχαίο. Ο πόνος κοινός και για τις δύο γυναίκες.
Η Αργυρώ όμως θα σταθεί τυχερή. Τυχαία θα γνωρίσει ένα παλικάρι τον Σταύρο.

Ο Σταύρος είναι όμορφος, περίπου 30 χρονών και γιατρός. Με το που τη βλέπει δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.
Αισθάνεται ότι αυτή η κοπέλα είναι διαφορετική. Ότι αυτά τα θλιμμένα μάτια είναι ότι πιο όμορφο έχει δει στη ζωή του και της το λέει. Είναι ευθύς, τίμιος και καλόκαρδος. Από την πρώτη στιγμή θα την πλησιάσει και θα της μιλήσει ευγενικά. Η Αργυρώ στην αρχή Θα είναι μαζεμένη, αλλά ο Σταύρος, που έχει αληθινά αισθήματα για αυτήν, θα κάνει υπομονή. Δεν θα την πιέσει σε τίποτα, μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Αυτό μπορεί να αργήσει, αλλά θα γίνει.

Σασμός: Η Δέσποινα μπαίνει στη σειρά και αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός : Ποιοι έρχονται ποιοι φεύγουν

Αργά και σταθερά η Αργυρώ ξαναβρίσκει τον εαυτό της. Σιγά-σιγά βγαίνει με τον Σταύρο και κάποια στιγμή του ομολογεί τα πάντα για τη ζωή της. Για τον Γιαννιώτη Σταύρο όλα αυτά είναι έξω από τη λογική του, όμως την καταλαβαίνει, τη στηρίζει και της υπόσχεται να είναι για πάντα κοντά της και να την κάνει ευτυχισμένη…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close