Σασμός : O Γεράσιμος είναι γιος του Καραπάνου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Γεράσιμος είναι γιος του Καραπάνου και θα κάνει πολλά

ΕΕΕΕΜ θα έμπαινε ο Πανταζάρας με απλό ρόλο ρε παιδιά!!!

Ο Γεράσιμος είναι γιος του Καραπάνου!

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο «Αντώνης» αποκάλυψε τον όρο που έβαλε για τη Μαρία Πρωτόπαππα πριν υπογράψει

Τη Δευτέρα στις 7 Μαρτίου θα δούμε να μπαίνει στη σειρά ο Αργύρης Παντάζαρας στο ρόλο του αστυνομικού Γεράσιμου Χριστογιάννη. Ήδη γνωρίζουμε ότι ο Καραπάνος έχει ένα γιο για τον οποίο δεν λέει και πολλά πολλά. Από όσα καταλαβαίνουμε με τον γιο του, τους χωρίζουν πολλά και τα μυστικά γύρω από αυτή τη σχέση είναι παλιά και σκοτεινά, τα οποία θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε σιγά-σιγά.

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι συμβουλές του Αντώνη στον Άγγελο για τη Στέλλα

Από μία αποστολή όμως που ετοιμάζεται να κάνει ο Γεράσιμος, την οποία θα δούμε την Τρίτη στις 8 Μαρτίου, το κουβάρι θα αρχίσει να ξετυλίγεται. Ο Γεράσιμος είναι ο γιος του Καραπάνου και αυτά που τους χωρίζουν είναι το ίδιο δυνατά με αυτά που τους δένουν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Δέσποινα μπαίνει στη σειρά και αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Σασμός-Καραπάνος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη στέλνει δολοφόνους στο σπίτι της Μαρίνας

Και κυρίως ο χαρακτήρας τους. Ο Γεράσιμος είναι τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου. Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close