Σασμός: Kανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα.

Λυσσάξατε να τους χωρίσετε πια….

Την ώρα που όλο το χωριό γλεντάει και η Άσπα με τον Μύρο έρχονται επιτέλους κοντά, ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν το απόλυτο δράμα. Εκείνη αφού παλεύει πολύ με τον ίδιο της τον εαυτό, αποφασίσει να του αποκαλύψει, τι της είπε ο Φαρμάκης, αναζητώντας ουσιαστικά μια απάντηση που θα διαλύσει κάθε της αμφιβολία. Κι εκείνος έχοντας κουραστεί πια από αυτό το παιχνίδι που του έχει διαλύσει τη ζωή, της λέει την αλήθεια.

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 134 , 135 , 136 , 137 , 138

Σασμός: Kανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα

Δείτε ακόμα: Σασμός: Δεν αντέχω να σου προκαλώ άλλο πόνο  Πάω να παραδοθώ

Ότι δηλαδή, ναι, αυτός είναι που σήκωσε το όπλο του και πυροβόλησε εν ψυχρό τον άντρα της, γιατί δεν μπορούσε άλλο να τον βλέπει να την κακομεταχειρίζεται. Η Βασιλική παγώνει. Νιώθει τα πάντα μέσα της να ραγίζουν και συντετριμμένη κλείνει τα αυτιά, σε όλες τις εξηγήσεις που επιχειρεί να της δώσει. Μάταια εκείνος προσπαθεί να της μιλήσει. Φεύγει απ’ το σπίτι μην αντέχοντας καν να τον βλέπει και Μαθιός αντιλαμβάνεται ότι όλα τελείωσαν.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Καλλιόπη βασανίζεται και φέρνει την ανατροπή

Σασμός: Kανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα

Δείτε ακόμα: Σασμός: H Καλλιόπη ικετεύει τον Αστέρη να της πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη

Ο Νικηφόρος, η Καλλιόπη και ο Αστέρης, δεν αργούν να καταλάβουν ότι το ζευγάρι έχει τσακωθεί, χωρίς φυσικά να μπορούν να φανταστούν ότι αυτός ο τσακωμός δεν είναι σαν όλους τους άλλους. Όταν μερικές ώρες μετά η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι, είναι ξεκάθαρο πια πως το γυαλί με το Μαθιό έχει ραγίσει οριστικά. Απελπισμένος εκείνος βρίσκει καταφύγιο στο μοναδικό άνθρωπο που γνωρίζει τα πάντα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η ανιψιά σου έχει στα σπλάχνα της το παιδί του γιού μου

Σασμός: Kανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική προσπαθεί να θολώσει τα νερά

Η Καλλιόπη ακούει τον γιο της να της ομολογεί, ότι είπε στην γυναίκα του, την αλήθεια και φρίττει. Πλέον κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει επόμενη μέρα. Το σίγουρο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV, είναι ότι η Βασιλική δεν πρόκειται να δεχτεί αυτό που έκανε ο άντρας της. Σε τελείως αντίθετη τροχιά ο Αστέρης αποφασίζει τελικά να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση του με την Αργυρώ. Νιώθει έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα του ζωή στο πλευρό της γυναίκας που αγαπάει και του γιου τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close