Σασμός-Καραπάνος-Καλλιόπη

Σασμός: Ο Καραπάνος μαζί με την Καλλιόπη Σταματάκη ή αλλιώς  «Καπετάνισσα» αγκαλιά.

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος όπου πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική σειρά Σασμός και τα ονόματα τους είναι Καραπάνος και Καλλιόπη Σταματάκη έχουν μία παλιά φωτογραφία μαζί αγκαλιά, συγκεκριμένα 28 χρόνια πριν. Δείτε παρακάτω:  

Σασμός: Ο Καραπάνος το σκάει από την φυλακή και σκορπά τον τρόμο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η επιστροφή του Μύρωνα και η νέα ανατροπή!

Μία καθηλωτική στιγμή στον «Σασμό» ήταν η συνάντηση του «Καραπάνου» με τη «Καπετάνισσα». Όταν ο ισοβίτης συνάντησε τη σκληρή Καλλιόπη Σταματάκη οι τηλεθεατές υποκλίθηκαν στις ερμηνείες τους.

Σασμός: “Θα τον κλείσω φυλακή τον γιο σου, Καλλιόπη”

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 166 , 167 , 168 , 169, 170

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται. Το 1994 συμπρωταγωνίστησαν στη σειρά «Το μάτι του φιδιού» στον ΣΚΑΙ που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πατέρας του Γεράσιμου

«Στον ρόλο μου θα γίνει κάτι δραματικό και αυτό είναι το ωραίο στον ρόλο μου. Σε αυτή την περίεργη ζωή, ενός ισοβίτη, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το έγκλημα, υπάρχει κάτι το οποίο του βγάζει μία πλευρά η οποία είναι πολύ όμορφη.

Σασμός: Καραπάνος και Καλλιόπη μαζί αγκαλιά πριν απο 28 χρόνια

Δείτε ακόμη Σασμός: Θα τον κλείσω φυλακή τον γιο σου, Καλλιόπη

Δεν είναι ένας ρόλος κακοποιού στερεοτυπικός. Που δεν έχει ευαισθησίες και σκοτώνει συνεχώς. Είναι ένας άνθρωπος υπερευαίσθητος, σε σχέση με αυτό το θέμα», σύμφωνα με την espresso, είπε πρόσφατα ο ηθοποιός για το ρόλο του στον «Σασμό».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close