Σασμός-Μύρωνας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την επιστροφή του Μύρωνα και την νέα ανατροπή!

Το λαγωνικό της καρδιάς μας…

Σασμός: Γιατί ένα από τα μυστικά της επιτυχίας αυτής της σειράς είναι οι αγαπημένοι ήρωες που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους να επιστρέφουν ξανά και ξανά και η αλήθεια είναι πως την προηγούμενη επιστροφή του Μύρωνα δεν την είχαμε χορτάσει! Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ο Δημήτρης Μαμιός επιστρέφει στην Άνω Ποριά για να μείνει.

Αυτό όμως δεν πρόκειται να το δούμε σύντομα αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επιστροφή του Μύρωνα, του αστυνόμου της καρδιάς μας, θα γίνει από τη νέα σεζόν.

Σασμός-Μύρωνας

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 166 , 167 , 168 , 169, 170

Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν το φινάλε της πρώτης σεζόν θα δούμε τη ζωή της Άσπας να αλλάζει ριζικά μιας και ο αγαπημένος της Άγγελος πέφτει νεκρός με την ίδια να μην μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του καθώς όπως είναι ήδη γνωστό θα δολοφονηθεί και μάλιστα άγρια.

Τώρα σε ότι αφορά στην επιστροφή του Μύρωνα, αυτή θα γίνει και σεναριακά θα αποτελέσει «κλειδί» σε δυο σημαντικές ιστορίες! Η μια θα έχει κάνει με την εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή καθώς μπορεί μέχρι τώρα να μην το έχουμε δει αλλά ο Μύρωνας έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τον Μαθιό…

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πατέρας του Γεράσιμου

Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως ο ήρωας είναι πανέξυπνος και μεθοδικός… και μετά την απώλεια του Γεράσιμου ο Φραγκιαδάκης θα αναζητήσει τον Μύρωνα προκειμένου να συμβάλλει σε όλα όσα έχουν προηγηθεί κι έχουν φέρει αναστάτωση στην Άνω Ποριά.

Σασμός-Μύρωνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Θα τον κλείσω φυλακή τον γιο σου, Καλλιόπη

Επιπλέον ο ήρωας έχει να αντιμετωπίσει και την πληγωμένη καρδιάς της Άσπας μετά το φευγιό του Άγγελου. Ο Μύρωνας δεν την έχει ξεπεράσει και θέλει πάση θυσία να νιώθει πως η Άσπα είναι ασφαλής και ευτυχισμένη.

Έτσι λοιπόν οι δυο τους θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και σίγουρα η ζωή και των δυο θα αλλάξει ολοκληρωτικά ενώ μέχρι να δούμε αυτό το ταίριασμα οι ανατροπές θα είναι πολλές γιατί ο Μύρωνας είναι… λαγωνικό!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close