Σασμός-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Άγγελος θα πει “θα τον κλείσω φυλακή τον γιο σου, Καλλιόπη”. 

Γιατί τον κάνατε τόσο αχώνευτο τον γιατρό ρε σεναριογράφοι; Θα μπορούσε να ήταν πιο συμπαθής…

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης είναι ο δότης και καταρρέει

Η Καλλιόπη όλον αυτόν τον καιρό βρίζει με τα χειρότερα λόγια τον Άγγελο στον Μαθιό και στον Αστέρη. Τον Αστέρη δεν έχει καταφέρει να τον επηρεάσει όμως ο Μαθιός έχει εξοργιστεί με τον ξάδερφό του, εξαιτίας της. Έτσι κάποια μέρα τον συναντάει τυχαία στον δρόμο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα φέρνει τον Σασμό για Αργυρώ – Αστέρη

Οι δύο άντρες ανταλλάζουν βαριές κουβέντες μεταξύ τους. Ο Μαθιός θολώνει από τα νεύρα, διότι πιστεύει ότι εξαιτίας του η οικογένειά του έχει φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι χωράφια και κτήματα με τόσο κόπο συντηρούσαν είναι πλέον στα χέρια του.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέος Mυστηριώδης άντρας εμφανίζεται πριν τον γάμο Μαθιού-Βασιλικής

Ξεκινάει να δέρνει με μανία τον Άγγελο μέχρι που συνέρχεται από το αμόκ και φεύγει. Ο Άγγελος φυσικά και δεν θα αφήσει κάτι τέτοιο αναπάντητο. Αποφασίζει να καταθέσει μήνυση εναντίον του Μαθιού. Όταν η Καλλιόπη μαθαίνει το συμβάν και το ότι έγινε μετά από αυτό, πάει από το γραφείο του Άγγελου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης θα μιλήσει στον Άγγελο πριν το φόνο

Σασμός-Μαθιός-Άγγελος-

Του λέει να πάρει την μήνυση πίσω, όμως ο Άγγελος με ψυχραιμία και σιγουριά της απαντάει “θα τον κλείσω στην φυλακή τον γιο σου, Καλλιόπη”. Η Καλλιόπη τότε θολώνει, παίρνει ένα αιχμηρό αντικείμενο από το γραφείο του και τον μαχαιρώνει στα πλευρά.

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτές είναι οι 2 ηθοποιοί που άφησαν τα γυρίσματα και πήγαν για μπάνιο (εικόνες)

Οι τηλεθεατές θα πιστέψουν ότι ο Άγγελος θα αφήσει την τελευταία του πνοή εξαιτίας της. Όμως λίγες ώρες μετά και ενώ ο Άγγελος ακόμα αναρρώνει. τον βρίσκει ο Κώστας και τυφλωμένος από την ζήλεια του, τον σφάζει. Το άψυχο σώμα του θα το βρει η ίδια η Άσπα πνιγμένο στα αίματα.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close