Σασμός-Γεράσιμος

Σασμός: Αυτός είναι ο πατέρας του αστυνόμου Γεράσιμου. Ο Αργύρης Πανταζάρας είπε το δικό του χρόνια πολλά στον πατέρα του.


Ο Αργύρης Πανταζάρας ή αλλιώς Γεράσιμος όπως τον έχουμε γνωρίσει απο την τηλεοπτική σειρά του ALPHA Σασμός είπε το δικό του χρόνια πολλά στον λατρεμένο του πατέρα μέσω τον social media, συγκεκριμένα απο το instagram. Δείτε παρακάτω:

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Θα τον κλείσω φυλακή τον γιο σου, Καλλιόπη

Για τη “Γιορτή του Πατέρα” ο Αργύρης Πανταζάρας θέλησε να ευχηθεί “χρόνια πολλά” στους τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς μπαμπάδες του ενώ για το τέλος κράταγε τον πραγματικό του πατέρα.

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης είναι ο δότης και καταρρέει

Με δυο φωτογραφίες του μπαμπά του από το παρελθόν και ένα πολύ γλυκό μήνυμα, ο Αργύρης Πανταζάρας έστειλε τις δικές του ευχές στον μπαμπά του στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

«Και χρόνια πολλά και στον πραγματικό. Την πιο όμορφη ψυχή που μας έμαθε να πετάμε και να αγαπάμε» έγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Σασμός-Πατέρας-Γεράσιμου

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα φέρνει τον Σασμό για Αργυρώ  Αστέρη

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του tlife, όπως θα διαπιστώσεις και εσύ στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η ομοιότητα του Αργύρη Πανταζάρα με τον μπαμπά του είναι εντυπωσιακή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close