Σασμός: Άγρια Κόντρα Νικηφόρου με Μαθιό

Σασμος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε μία Άγρια Κόντρα Νικηφόρου με Μαθιό.

Νικηφόρος και Μαθιός έρχονται σε άγρια κόντρα για τη Βασιλική

Κάτω από το βάρος των συμφορών που έχουν βρει όλους, η Βασιλική δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στον πραγματικό κόσμο, προκαλώντας τον θυμό του Νικηφόρου, ενώ ο Μαθιός για μία ακόμα φορά απλώνει και πάλι την προστατευτική του αγκαλιά επάνω της. Ο Νικηφόρος όμως δεν θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τη σχέση της μάνας του με τον θείο του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Ευθαλία εισβάλει στην σειρά

Σασμός: Άγρια Κόντρα Νικηφόρου με Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιστρέφει ο Πετρής

Η Βασιλική που έχει ανασφάλειες για τη νέα της δουλειά, βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Μαθιού. Ο Μαθιός επίσης έχει μόνο τη Βασιλική. Μέσα σε όλα όσα έχουν συμβεί, μόνο η σχέση του μαζί της ζεσταίνει την καρδιά του. Όπως θα δούμε μετά από μερικές εβδομάδες ο Μαθιός δεν θα αντέξει πια να κρύβεται από τον Νικηφόρο. Αφού κατάφερε να πείσει ακόμα και την Καλλιόπη, το να μιλήσει στο Νικηφόρο για τη σχέση του με τη μάνα του το θεωρεί εφικτό, αφού ο Νικηφόρος ήδη έχει δείξει ότι του έχει αδυναμία.

Σασμός: Άγρια Κόντρα Νικηφόρου με Μαθιό

Άγρια Κόντρα Νικηφόρου με Μαθιό.

Το θεωρεί λοιπόν τίμιο να ξεκαθαρίσει μία και καλή την κατάσταση, ώστε να μπορεί πλέον να κυκλοφορεί ελεύθερα με τη Βασιλική. Έτσι ο Μαθιός αποφασίζει να του μιλήσει. Μάλιστα ενημερώνει και τη Βασιλική: Σήμερα θα μιλήσω στο Νικηφόρο για μας, δεν πάει άλλο, Βασιλική. Κι ας πει ότι θέλει, της λέει.

Η Βασιλική φυσικά φοβάται: Όχι, Μαθιό, φοβάμαι, δεν ξέρω πώς θα το πάρει, του απαντάει, αλλά εκείνος επιμένει. Ο Μαθιός δεν χάνει καιρό και πάει στο Νικηφόρο, όπου του εξηγεί τι έχει γίνει τόσα χρόνια και πως η αγάπη του με τη Βασιλική υπήρχε από μικρά παιδιά. Ωστόσο ο Νικηφόρος, όσο και αν αγαπάει το Μαθιό, δεν το παίρνει καλά.

Μετά το πρώτο σοκ, εξαγριώνεται και επιτίθεται στο Μαθιό: Ακούς τι λες Μαθιό; τι θέλεις; Την έγκριση μου να έχεις σχέση με τη μάνα μου; Πώς τολμάς να μου ζητάς κάτι τέτοιο; Κρίμα που σου είχα εμπιστοσύνη και εσύ με κοροϊδευες μπροστά στα μάτια μου. Κι εκείνη κι εσύ πιο πολύ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Κώστας στη φυλακή

Σασμός: Άγρια Κόντρα Νικηφόρου με Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Νικηφόρος και Μαθιός βρίσκουν σφαγμένη τη Βασιλική

Ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να μην τραβήξει και άλλο το σκοινί. Δεν θέλει να σκοτωθεί με τον Νικηφόρο και έτσι κάνει πίσω και του λέει: Σέβομαι την απόφασή σου, όμως δεν μπορώ να μην εχω αισθήματα για τη μάνα σου. Μη μου ζητάς κάτι τέτοιο. Καλύτερα να φύγω να μην τη βλέπω. Νικηφόρε, αφού το θες έτσι, θα φύγω για πάντα από την Κρήτη. Θα εξαφανιστώ και δεν θα με δείτε ποτέ πια μπροστά σας.
Ο Νικηφόρος μόλις ακούει αυτά που του λέει ο Μαθιός, αρχίζει να το σκέφτεται για δεύτερη φορά. Ωστόσο δεν μπορεί να διαχειριστεί μόνος του αυτή τη βόμβα που έπεσε στο κεφάλι του.

Σασμός: Άγρια Κόντρα Νικηφόρου με Μαθιό

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει το μυαλό της  Άτιμη, θα σε σκοτώσω

Δεν θέλει αυτή τη σχέση από τη μία, όμως δεν θέλει να χάσει και το Μαθιό από τη ζωή του, που τον έχεις σαν πατέρα, είναι το στήριγμα του. Έτσι αποφασίζει να κάνει μία κουβέντα με την Καλλιόπη.

Και ενώ περιμένει από την Καλλιόπη να αντιδρά έξαλλη, βλέπει μία εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση, σαν να το ξέρει ήδη. Και φυσικά η Καλλιόπη του εξηγεί ότι το ήξερε, ότι και αυτή δεν ήθελε αυτή τη σχέση, όμως την αποδέχτηκε γιατί έμαθε για την αγάπη που είχαν τόσα χρόνια σύμφωνα με το  περιοδικό TV serial.

Ο Νικηφόρος φεύγει προβληματισμένος από αυτή τη συνάντηση και μετά από πολύ σκέψη, αποφασίζει να αναθεωρεί τις απόψεις του. Έτσι ανακοινώνει τόσο στη μάνα του όσο και στο Μαθιό ότι θα προσπαθήσει να δεχτεί αυτή τη σχέση…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close