Σασμός: Ο Νικηφόρος βρίσκει δολοφονημένη τη Βασιλική στο τάφο του πατέρα του

Σασμός: Δυσάρεστες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στο Σασμό, καθώς  Νικηφόρος και Μαθιός βρίσκουν σφαγμένη τη Βασιλική στο τάφο του Στεφανή. Η Καλλιόπη δολοφονεί τη Βασιλική και εξαφανίζεται.

Η Καλλιόπη Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, όταν βλέπει τη Βασιλική με τον Μαθιό πάνω στο κρεβάτι δείτε περισσότερα εδώ  Ο Μαθιός, μετά από χίλια παρακάλια της μητέρας του, γυρίζει πίσω αλλά η Καλλιόπη, που δεν ξεχνά ποτέ, αποφασίζει οτι η Βασιλική, είναι η πηγή του κακού και ότι αυτή φταίει για όλα… και πρέπει να πληρώσει.

Η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη  και ο Μαθιός, έχει ζητήσει ήδη από την Καλλιόπη, να μην ενοχλήσει ξανά τη Βασιλική. Αλλά η Καλλιόπη ,το κρατάει μέσα της.

Και το μίσος για αυτή τη γυναίκα, που ήταν η αιτία να καταστραφεί το παιδί της, ξεχειλίζει.

Σασμός: Νικηφόρος και Μαθιός βρίσκουν σφαγμένη τη Βασιλική

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού tv24, ο Νικηφόρος, ακούει τον Αστέρη και την Καλλιόπη να τσακώνονται, για την κρυφή σχέση του Μαθιού με μία παντρεμένη. καθώς ο Αστέρης, που δεν ξέρει τι έχει γίνει ,της λέει να να μην ανακατεύεται. Ο Νικηφόρος, λίγο αργότερα, ρώτα τη μητέρα του :Εσύ ξέρεις τίποτα για αυτή την παντρεμένη που τα έχει με τον Μαθιό; της λέει και ταράζεται αλλά προσπαθεί να μην το δείξει .

Δείτε επίσης :Σασμός : Η Ντίνα φτάνει στο φονιά του Στεφανή

Πού να ξέρω αγόρι μου! Δεν μου λέει και τα ερωτικά του ο Μαθιός και καλά θα κάνεις να μην ανακατεύεσαι και εσύ.  Ωστόσο ο Νικηφόρος ,έχει μεγάλη περιέργεια και  λίγο μετά, ρωτάει και τον ίδιο τον Μαθιό .Ο καιρός περνάει, και το επεισόδιο προσπαθούν όλοι να το ξεχάσουν . Η Βασιλική, είναι στο περιθώριο από την πλευρά της Καλλιόπης, η οποία μάλιστα κάθε τρεις και λίγο υπενθυμίζει στον Μαθιό, ότι πρέπει να κρατήθει  μακριά της. Και μάλιστα, να αφήσει και το Νικηφόρο να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να μην παριστάνει τον πατέρα .

Σασμός: Ο Νικηφόρος βρίσκει δολοφονημένη τη Βασιλική στο τάφο του πατέρα του

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 46 , 47 , 48 , 49

Αρχίζει να επικρατεί ησυχία… Σαν αυτή που υπάρχει πάντα πριν από μία μεγάλη μπόρα …Και η μπόρα, έρχεται και είναι σφοδρή. Η Καλλιόπη, ξέρει ότι ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον Στεφανή μόνο και μόνο για τη Βασιλική και αυτό δεν αλλάζει . Όλα όμως αλλάζουν, όταν ο Αστέρης από μία παρεξήγηση και ένα λάθος, σκοτώνει τον Πέτρο τον αδερφό της Αργυρώς  δείτε εδώ . Ο Αστέρης μετά το σοκ και μετά από λίγες μέρες που ο Μαθιός τον φυγαδεύει, μπαίνει στη φυλακή δείτε περισσότερα εδώ .Η Καλλιόπη, τρελαίνεται για ο Αστέρης έμπλεξε, Θεωρώντας τον Πέτρο φονιά του  Στεφανή… Ενας φόνος που τον έχει κάνει ο αδερφός του ο Μαθιός με αιτία τη Βασιλική .

Αυτή λοιπόν η γυναίκα για την Καλλιόπη, κατέστρεψε την οικογένειά της. Έκανε φονιάδες τους γιους της και βύθισε το σπίτι στη μαυρίλα και την ντροπή. Αυτό η Καλλιόπη δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ, δεν θα περάσει μέρα από τη ζωή της πλέον που να μη σκεφτεί πως θα κάνει κακό στη Βασιλική .Όπως θα δούμε αρκετά αργότερα, και αφού θα συμβούν ενδιάμεσα, πολλά και τραγικά γεγονότα, η Καλλιόπη θα πληρώσει τον όρκο της με τον πιο άγριο τρόπο.

Πως σκοτώνει η Καλλιόπη τη Βασιλική

Σασμός: Νικηφόρος και Μαθιός βρίσκουν σφαγμένη τη Βασιλική

Δείτε επίσης : Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

Μία μέρα, που η Βασιλική θα είναι στο νεκροταφείο πάνω από τον τάφο του άντρα της, η Καλλιόπη κρυμμένη λίγο πιο πίσω, με μία γρήγορη κίνηση , σαν αερικό και χωρίς να τη δει κανείς , θα βγάλει μαχαίρι και θα σκοτώσει με τον πιο άγριο τρόπο τη Βασιλική .

Εκεί θα τη βρει ο Νικηφόρος αλλά και ο Μαθιός πάνω στον τάφο του Στεφανή με κομμένο το λαιμό….

Πως θα αντιδράσει ο Νικηφόρος; Και ο Μαθιός;

Μείνετε συντονισμένοι στο daddy-cool.gr και γραφτείτε στις ενημερώσεις μας ,για να μάθετε τα πάντα για την Αγαπημένη σειρά του alpha Σασμος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close