Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ξεφεύγει η κατάσταση υγείας της Καλλιόπης.

Εκεί που η γυναίκα άρχιζε και γινόταν καλή…

Ολόκληρη η οικογένεια των Σταματάκηδων μαζεύεται στο αρχοντικό της Καλλιόπης, στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Δευτέρα στις οθόνες μας, με σκοπό να αποχαιρετήσουν τον Αστέρη, ο οποίος πήρε την απόφαση να φύγει μια για πάντα από την Κρήτη.

Ένα δυσάρεστο όμως γεγονός θα ταράξει τους πάντες, καθώς η Καλλιόπη την ώρα που τρώνε, λιποθυμά και θα σωριαστεί στο πάτωμα στην σειρά, Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένα βήμα πριν την φυλακή ο Παύλος

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητάει την βοήθεια της Στέλλας και εκείνη της γυρίζει την πλάτη

Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη και η Καπετάνισσα μαζεύει όλη την οικογένεια και την Στέλλα μαζί για να τον αποχαιρετήσουν και να του ευχηθούν καλό ταξίδι.

Και ενώ το κλίμα είναι άκρως συγκινητικό και χαρούμενο η Καλλιόπη θα τους χαλάσει αυτή την όμορφη βραδιά καθώς η ίδια θα νιώσει μια έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να λιποθυμά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Νικηφόρος έρχονται αντιμέτωποι ξανά

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 36 , 37 , 38 , 39

Όλοι τρέχουν κατά πάνω της με τα παιδιά της να τρέμουν για το τι έχει συμβεί. Είναι μια απλή λιποθυμία ή όχι; Και πόσο θα επηρεάσει όλο αυτό την αποχώρηση του Αστέρη;

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιτέλους Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα

Σασμός: Η Καλλιόπη πεθαίνει από τύψεις

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Μήπως τελικά δεν θα φύγει με σκοπό να κάτσει στο πλευρό της μητέρας του, τις δύσκολες αυτές στιγμές; Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η λιποθυμία της Καλλιόπης, θα τους ανησυχήσει όλους πολύ και η κατάσταση της υγείας της θα ξεφύγει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close