Σασμός-Μανώλης-Τζένη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μανώλης και Τζένη γίνονται ζευγάρι και ο Νικηφόρος λυσσάει.

Ναταμας ο Μανωλάκης…

Από όταν πήγαιναν σχολείο ο Μανώλης έτρεφε ιδιαίτερη συμπάθεια για την Τζένη ενώ και η ίδια τον θαύμαζε και τον εκτιμούσε. Στη συνέχεια στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου η φιλία τους έγινε πιο δυνατή καθώς η Τζένη ζητούσε πάντα τις συμβουλές του και για τα μαθήματα αλλά και για την σχέση της με τον κολλητό του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία παθαίνει σοκ μόλις μαθαίνει την αλήθεια για το γιο της

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία παθαίνει σοκ μόλις μαθαίνει την αλήθεια για το γιο της

Παραλίγο τότε να γίνει και κάτι παραπάνω μεταξύ τους αλλά φυσικά έκαναν και οι δύο πίσω λόγω του Νικηφόρου. Τώρα όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μεγάλο μυστικό του παπά και της Ευδοκίας αποκαλύπτεται

Σασμός-Τζένη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική γίνεται μάνα για την Νάντια

Η Τζένη μετά το χωρισμό της και το θάνατο της γιαγιάς της είναι μόνη της και βλέπει στον Μανώλη το μοναδικό άνθρωπο στον οποίο μπορεί να στηριχτεί. Μεταξύ τους υπάρχει φιλία και χημεία και έτσι το καλό δεν θα αργήσει να συμβεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close