Σασμός: Η Αιμιλία ζητά διαζύγιο απο τον Δημήτρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αιμιλία παθαίνει σοκ μόλις μαθαίνει την αλήθεια για το γιο της

Δεν είναι και λίγο….

Μπορεί το γεγονός ότι ο γιος τους ζει να μην έχει έρθει ακόμα στο φως, ωστόσο η Αιμιλία έχοντας περάσει ένα άκρως ερωτικό βράδυ με τον πρώην σύζυγο της, τον Παύλο, θα μπει στην διαδικασία να ζητήσει διαζύγιο από τον νυν άντρα της, τον Δημήτρη.

Για την ακρίβεια ενώ ο τελευταίος θα είναι στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα του κάνει μια ξαφνική επίσκεψη. Άδικα ο Δημήτρης θα νομίζει ότι πήγε να τον βρει γιατί της έλειψε η παρουσία του. Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τι θα γίνει με όλα τα ζευγάρια το 2023

Σασμός: Τι θα γίνει με όλα τα ζευγάρια το 2023

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Δημήτρη φαντάζομαι ότι κι εσύ θα έχεις καταλάβει πως η σχέση μας έχει βρεθεί σε ένα τέλμα. Νομίζω πως μας αξίζει το καλύτερο και καλό θα ήταν να προχωρήσουμε μπροστά. Θέλω διαζύγιο, λέει κλείνοντας, αφήνοντας τον σαν στήλη άλατος.

Είσαι πάλι με τον Παύλο έτσι δεν είναι; Πες μου την αλήθειά, Αιμιλία μετά τα χρόνια που περάσαμε μαζί δικαιούμαι να γνωρίζω την αλήθεια, της τόνιζε αλλά εκείνη για να προστατεύσει την σχέση που έχει ξεκινήσει με τον Παύλο, δεν θα θελήσει να πει κάτι παραπάνω.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει τον Πετρή και τον κλείνει σε καλύβα

Σασμός: Τι θα γίνει με όλα τα ζευγάρια το 2023

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ανακαλύπτει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση

Του αρκεί που έχει καταλάβει. Απόφαση πάντως για το αν θα συναινέσει για το διαζύγιο δεν της δίνει. Η συνέχεια της σχέσης τους θα γραφτεί στα γραφεία των δικηγόρων τους κάτω από άσχημες συνθήκες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά

Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει πως η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή

Το μεγαλύτερο σοκ βέβαια για την Αιμιλία θα είναι όταν μάθει πως ο άνθρωπος με τον οποίο συνεργάζεται στην αστυνομία, ο Λευτέρης Ορφανός είναι το παιδί που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει γιατί της το πήραν μέσα από τα χέρια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close