Σασμός-Βασιλική-Νάντια

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική γίνεται μάνα για την Νάντια.

Ο Νικηφόρος και η Νάντια θα κάνουν Ευτυχισμένοι Μαζί σε λίγο  😂😂

Το μυστήριο με τον πατέρα της Νάντιας λύνεται και η σχέση του Μαθιού με την Βασιλική εξομαλύνετε! Είναι νόθα κόρη του δολοφονημένου Στεφανή και όχι του Μαθιού. Η Βασιλική ανοίγει την αγκαλιά της και την υποδέχεται στο σπίτι της προσφέροντας της την οικογένειά που δεν είχε ποτέ. Ο Νικηφόρος σοκάρεται, καθώς συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με την αδερφή του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τι θα γίνει με όλα τα ζευγάρια το 2023

Σασμός-Νάντια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Η Νάντια άφησε την στρωμένη ζωή της και βρέθηκε να δουλεύει ως μπαργούμαν στο Ρέθυμνο στο μπαρ του Ευθύμη αναζητώντας τα ίχνη του πατέρα της μετά τον θάνατο της μητέρας της. Τα λίγα στοιχεία που έχει στα χέρια της την οδηγούν στο συμπέρασμα πως ίσως ο πατέρας της ήταν ο Μαθιός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει τον Πετρή και τον κλείνει σε καλύβα

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ανακαλύπτει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση

Η στενή σχέση της με τον Μανώλη και το Νικηφόρο την οδηγούν στο σπίτι στην Άνω Ποριά. Ψάχνει απεγνωσμένα αυτόν που όταν έμαθε ότι η μητέρα της ήταν έγκυος, την εγκατέλειψε. Έναν ασυνείδητο που δεν πήρε το παιδί στην αγκαλιά του, ούτε ζήτησε να μάθει αν γεννήθηκε.

Η Νάντια μεγάλωσε με στόχο να τον βρει και να του ζητήσει εξηγήσεις για την σκληρότητα και την αδιαφορία του. Ερευνώντας μεθοδικά για το ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας της πιάνει δουλειά στο μαγαζί του Λευτέρη στο Ρέθυμνο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά

Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει πως η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή

Η Νάντια κάποια στιγμή συναντά κάποια γυναίκα που όταν την ρωτά: Ο πατέρας μου ήταν παλιός πελάτης της μάνας μου. Ξέρεις το όνομα του; εκείνη της δίνει την απάντηση Μαθιός.

Η Νάντια δεν αργεί να μάθει ποιος είναι ο Σταματάκης. Βρίσκει το κινητό του και αρχίζει να του στέλνει μηνύματα για να τον συναντήσει. Στο μπαρ του Ευθύμη έχει γνωρίσει τον Νικηφόρο και τον Μανώλη και ο πρώτος ο γοητεύεται μαζί της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη κάνει τσακωτούς Νάντια και Νικηφόρο

Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης καταστρέφει τους Σταματάκηδες

Εκείνη φυσικά βλέπει το ενδιαφέρον του και ο σκοπός της είναι να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει ώστε να καταφέρει να μπει στο σπίτι της Βασιλικής και του Μαθιού.

Ο Μαθιός από την πλευρά του τρέμει γιατί πιστεύει ότι τα μηνύματα προέρχονται από κάποιον που γνωρίζει για το φονικό. Το πολυπόθητο βράδυ της συνάντησης στο μπαρ φτάνει αλλά η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ευθύμη στο μαγαζί ανατρέπει τα πάντα!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φόνος του Στεφανή θα παραμείνει κρυφός

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Τόλη

Φυσικά, η Νάντια δε σταματά να στέλνει μηνύματα μέχρι που το αντιλαμβάνεται η Βασιλική και αρχίζουνε, οι διενέξεις με τον Μαθιό, καθώς νομίζει ότι είναι ερωμένη του ή πρόκειται να γίνει. Η Βασιλική ζητά από τον Ευθύμη πληροφορίες και εκείνος της εξηγεί ότι η Νάντια ψάχνω τον πατέρα της που είναι ο Μαθιός.

Η Βασιλική δεν μπορεί να το πιστέψει στην αρχή και προσπαθεί να σκεφτεί πως θα το διαχειριστεί. Η Νάντια επισκέπτεται με τη γυναίκα που ξέρει τον πατέρα της στο σπίτι της Βασιλικής. Βλέποντας τη φωτογραφία του γάμου της Βασιλικής με το Στεφανή, η μάρτυρας που γνώρισε τον πατέρα της Νάντιας, τον δείχνει και λέει αυτός είναι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης κάνει φόνο

Σασμός: Η Νάντια ψάχνει πληροφορίες για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης

Στη φωτογραφία ο Στεφανής και όχι ο Μαθιός. Ο Μαθιός και Βασιλική μένουν άναυδοι από την αποκάλυψη αλλά όχι μόνο αυτοί. Ο ερωτευμένος Νικηφόρος νιώθει ότι τον διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Τόσα χρόνια πίστευε ότι ο πατέρας του ήταν ένας άγιος άνθρωπος και πονούσε βαθιά για τον χαμό του.

Και τώρα καταρρέει για ακόμη μια φορά ο ψυχικός κόσμος ενώ συνειδητοποιεί ότι τα ερωτικά συναισθήματα που νιώθει για την Νάντια είναι απαγορευμένα καθώς είναι ετεροθαλής αδελφή του. Η Βασιλική ανοίγει το σπίτι της και την αγκαλιά της για την Νάντια η οποία μετακομίζει πλέον στο σπίτι τους, για να είναι μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό της ότι κοντινότερο έχει οικογένεια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close