Σασμός: Ο Κώστας σπάει στο ξύλο την Άσπα ξανά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς ο Κώστας σπάει στο ξύλο την Άσπα ξανά 

Ο Κώστας σπάει στο ξύλο την Άσπα ξανά

Η σύλληψη του Διονύση για αρχαιοκαπηλία και η αγωνία ότι μπορεί να καρφώσει τους συνεργάτες του δρομολογεί νέες εκρήξεις, απειλώντας την εύθραυστη ισορροπία μεταξύ του Κώστα και της Άσπας. Η σύγκρουση του ζευγαριού οδηγεί σε ένα νέο ξέσπασμα βίας του Κώστα, με την Άσπα ξανά τραγικό θύμα. Ο Δημήτρης Γεωργαλάς θεωρεί μέγιστη υποκριτική πρόκληση να ερμηνεύει ένα λούμπεν λαϊκό τύπο σε αδιέξοδο, που ξέσπασε στη γυναίκα του.

Η επανασύνδεση της Άσπας με τον Κώστα δεν της βγαίνει σε καλό σύμφωνα με την συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Τηλεθεατή ο ηθοποιός  Ο Δημήτρης Γεωργαλάς καθώς εκείνος χάνει και πάλι τον έλεγχο, κακοποιώντας τη…

Δείτε επίσης : Σασμός : Έτσι ο Άγγελος παίρνει τα πάντα από Καλλιόπη

Σασμός - Κώστας - Άσπα-

Η επανασύνδεση της Άσπας με τον Κώστα δεν της βγαίνει σε καλό καθώς εκείνος χάνει και πάλι τον έλεγχο, κακοποιώντας τη…

Δυστυχώς, αποδεικνύεται συνεχώς ότι όποιος ασκήσει βία μία φορά, σίγουρα θα το επαναλάβει. Οι άνθρωποι αυτοί κάνουν τα πάντα για να πείσουν ότι ήταν μία κακή στιγμή και ότι δεν θα ξαναγίνει. δείχνουν ένα καλό πρόσωπο, μία τρυφερή συμπεριφορά για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του συντρόφου τους. Το πρόβλημα, όμως, είναι βαθύ και είναι δικό τους. Φυσικά και δεν έχει να κάνει με τη γυναίκα που είναι δίπλα τους.

Σασμός: Ο Κώστας σπάει στο ξύλο την Άσπα ξανά

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 87 , 88 , 89 , 90

Είναι έτοιμοι να δουν πάλι μία λάθος κίνηση, είναι συνεχώς σε μία καχυποψία, που τους κάνει να βλέπουν μία άλλη πραγματικότητα.
Νιώθουν ότι συνεχώς προδίδονται και η επιθετικότητα είναι ο μόνος τρόπος που ασυνείδητα επιλέγουν. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει ποτέ να ζευγαρώσουν αν δεν λύσουν το πρόβλημα τους, που είναι εντελώς ψυχοπαθολογικό. Ένας καλός σύντροφος, όσο καλός και να είναι, δεν θα καταφέρει τίποτα. Ίσως μόνο ένας καλός ψυχίατρος. Είναι πια η ώρα η κοινωνία να αρχίσει να βλέπει τα προβλήματα της κατάματα και να ζητάει βοήθεια.

Σασμός - Κώστας - Άσπα-

Ο Κώστας πρέπει να τιμωρηθεί για ότι έκανε στη γυναίκα του;

Αν θέλουμε να δώσουμε ένα σωστό κοινωνικό μήνυμα σε ένα τόσο επίκαιρο, δυστυχώς, θέμα, τότε ναι, σίγουρα πρέπει να τιμωρηθεί για τη βία που άσκησε. Ο λόγος για να έχεις ένα τέτοιο χαρακτήρα μέσα στο σήριαλ είναι για να θίξεις το μεγάλο πρόβλημα που αποκαλύφθηκε στην κοινωνία μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Σασμός: Ο Κώστας σπάει στο ξύλο την Άσπα ξανά

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί την αγάπη του για Βασιλική σε Νικηφόρο

Όσο και αν μου είναι δύσκολο και επίπονο μερικές φορές να ερμηνεύσω τη σκληρότητα αυτού του ανθρώπου, νιώθω μία μεγάλη ικανοποίηση που με το ρόλο αυτόν περνάω ένα δυνατό και σαφέστατο μήνυμα. Ο κόσμος μέσα από αυτό το ζευγάρι βλέπει καθαρά αυτό που συμβαίνει σε πολλές διπλανές πόρτες και κυρίως θέλω να δει ότι η μόνη διέξοδος είναι η τιμωρία.

Διαβάστε όλη την συνέντευξή του ηθοποιού στο περιοδικό Τηλεθεατής

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close