Σασμός:  Μαθιός και Βασιλική λένε αλήθειες που πονάνε

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς Μαθιός και Βασιλική λένε αλήθειες που πονάνε

Αχ αυτό το ζευγάρι … Βασιλική μου δεν ήξερες δεν ρώταγες ,τώρα θα ρθουν όλα πάνω στο κεφάλι σου! Πάρε τον Μαθιό το μανάρι και εξαφανίσου λέμεεεεεε

;

 

Σασμος: Ο Μαθιός και η Βασιλική λένε αλήθειες που πονάνε

Δείτε επίσης  : Σασμός επόμενα επεισόδια : 119 , 120 , 121 , 122

Βρώμικα μυστικά και απόρριψη

Ο Μαθιός έρευνα το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή, συνάπτοντας μία ανίερη συμμαχία με τον Καραπάνο, που τον έχει ξαλασπώσει, αναγκάζοντας τον Αμερικάνο να ομολογήσει ένα φόνο που δεν έκανε. Τα όσα θα ανακαλύψει, ωστόσο, θα κάνουν τη Βασιλική να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και να επανεξετάσει όσα γνώριζε για τη μέχρι τώρα ζωή της. Ζούσε στο απόλυτο σκοτάδι κι είχε κάνει οικογένεια μ’ έναν άντρα που δεν γνώριζε τελικά καθόλου.

 

Η σύλληψη του Αμερικάνου κάνει  τον Μαθιό και τη Βασιλική να πουν αλήθειες που πληγώνουν και οδηγεί τον Νικηφόρο σε μία αποκάλυψη που κινδυνεύει να ανατρέψει ό,τι πίστευε ως τώρα για το ίνδαλμα του, τον πατέρα του, και την οικογένειά του.

Δείτε επίσης : Σασμός: Έρχεται νέος έρωτας για την Θοδώρα

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική λένε αλήθειες που πονάνε

Δείτε επίσης : Σασμός: Το παιδί της Αργυρώς είναι δικό σου

Ένα αναπάντεχο μήνυμα από τον υπαστυνόμο Γεράσιμο Χριστόγιαννη, ο οποίος αποφασίζει να απαντήσει στα αλλεπάλληλα μηνύματα που του στέλνει ο πατέρας του, αναστατώνει τον Καραπάνο, που για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει τα πόδια του να κόβονται.

 

Σασμος: Ο Μαθιός και η Βασιλική λένε αλήθειες που πονάνε

Δείτε ακόμη Σασμός: O Αστέρης πάει Γιάννενα και διαλύει τον γάμο της Αργυρώς

Το αφεντικό του υπόκοσμου που έχει τόση δύναμη και αυτοπεποίθηση, έχει παράλληλα κι ένα μεγάλο τραύμα στην ψυχή του, την απόλυτη απόρριψη του γιου του, που τόσα χρόνια περιμένει να τον συναντήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

 

Close