Σασμός: Έρχεται νέος έρωτας για την Θοδώρα

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι  ανατρεπτικές καθώς έρχεται νέος έρωτας για την Θοδώρα.

Και εδώ που τα λέμε καλός ο Γιώργης λάλα τα χει κάνει σαν τα μούτρα του… Εμείς λέμε ναι σε ενα νέο έρωτα για την Θοδώρα...

Πολλοί αναρωτιούνται εάν ένας νέος έρωτας θα καταφέρει να αλλάξει την Θοδώρα, στη σειρά Σασμός. Πράγματι, ο γάμος της με τον Γιώργη, παρόλο που δείχνει πως προχωρά όμορφα, πως έχουν ξεπεραστεί τα εμπόδια, οι εντάσεις θα ταράξουν ξανά το ζευγάρι.

Σασμός: Έρχεται νέος έρωτας για την Θοδώρα

Δείτε επίσης : Δείτε ακόμη Σασμός: Το παιδί της Αργυρώς είναι δικό σου

Η Θοδώρα, σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, θα χάσει το παιδί της. Ένα μοιραίο ατύχημα θα της στοιχήσει το πολυτιμότερο πράγμα που έχει στον κόσμο. Αυτό το μωρό ήταν η ευκαιρία της να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος, να αγκαλιάσει τον Γιώργη ως σύζυγό της.

Εκείνος θα ταραχτεί πολύ. Θα βγουν από το στόμα του βαριές λέξεις, που θα φέρουν σε δύσκολη θέση την Θοδώρα. Δε θα διστάσει, μάλιστα, να της προτείνει να λήξουν τον γάμο τους, οριστικά…

Δείτε επίσης : Σασμός: O Αστέρης δεν προστατεύει τον εαυτό του

Σασμός: Έρχεται νέος έρωτας για την Θοδώρα

Κι εδώ είναι που εμείς οι τηλεθεατές θα αναρωτηθούμε… Μήπως, τελικά, στην Θοδώρα αξίζει ένας νέος έρωτας, που θα της αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή, στη σειρά Σασμός; Μήπως η ηρωίδα αυτή δεν πρέπει να είναι στο πλευρό του Γιώργη;

Δείτε επίσης : Σασμός: Αυτό είναι το εμπόδιο για το γάμο Μαθιού- Βασιλικής

Σασμός: Έρχεται νέος έρωτας για την Θοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Φωτογραφίες από την δίκη του Αστέρη

Πράγματι, η ίδια δεν αισθάνθηκε ποτέ ερωτευμένη μαζί του. Ο μεγάλος της έρωτας ήταν ο Πετρής κι αυτό δεν αλλάζει, δε διαγράφεται. Η αγαπημένη μας σειρά φέρνει τη μία ανατροπή μετά την άλλη, επομένως δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε τη Θοδώρα στο πλευρό κάποιου άλλου άντρα.

Ίσως, μία νέα άφιξη στην Κρήτη να “τραβήξει” την ηρωίδα από το μαύρο της σύννεφο σύμφωνα με το youfly.com , ίσως της δώσει επιτέλους το κίνητρο που αναζητά για να αλλάξει, να δει τη ζωή λίγο πιο αισιόδοξα, να δώσει μία ευκαιρία στον εαυτό της.

Όσο για τον Γιώργη; Εάν όντως ο γάμος τους λήξει οριστικά, τότε θα απομακρυνθεί από την οικογένεια της Θοδώρας, για πάντα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close