Σασμός: Μαθιός και Αστέρης ρίχνουν το Σταύρο από τον γκρεμό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια πραγματικά είναι καταιγιστικές καθώς Μαθιός και Αστέρης ρίχνουν το Σταύρο από τον γκρεμό

Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό για ευνόητους λόγους γιατί θα είμαι πολύ κακια με τον σχολιασμό μου (Ενα επιτέλους έχω στην άκρη της γλώσσας)

Ο Σταύρος θα έρθει αντιμέτωπος με την οργή του Αστέρη και του Μαθιού, στη σειρά Σασμός. Οι τρεις τους θα βγάλουν τα όπλα και θα παλέψουν για τον μικρό Πετρή, αλλά και για την Αργυρώ Βρουλάκη..

Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Σταύρος αρπάξει το παιδί από το σπίτι. Στόχος του είναι να ισοπεδώσει την Αργυρώ, κάνοντάς τη να πονέσει για το κακό που έκανε στον γάμο και στην οικογένειά τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι ήρωες οδηγούνται στη τρέλα στα νέα επεισόδια

Σασμός-Σταύρος-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος καταγγέλλει τον Αστέρη στην αστυνομία

Η Αργυρώ χάνει το μυαλό της. Μόλις συνειδητοποιεί πως το μωρό λείπει από την κούνια, τρελαίνεται. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Θεοδώρου στο περιοδικό Τηλεόραση, ο Σταύρος θα κρύψει το μωρό στο σπιτάκι στο βουνό.

Δείτε ακόμη Σασμός : Το παιχνίδι της μοίρας που θα κάνει την Καλλιόπη να αλλάξει

Σασμός-Σταύρος

Σταύρος, Αστέρης και Μαθιός στον γκρεμό!

Μόλις ο Αστέρης και ο Μαθιός φτάσουν στα ίχνη του, ο Σταύρος θα αποτρελαθεί. Αμέσως, θα δώσει το μωρό στον Βαγγέλη και θα μπει στο αυτοκίνητο. Ένα ατελείωτο κυνηγητό θα ξεκινήσει στη σειρά Σασμός, με τον Σταύρο να οδηγεί μπροστά και τον Αστέρη με τον Μαθιό να τρέχουν πίσω του!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα για δεύτερη φορά;

Σασμός-Σταύρος-Αστέρης-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Πεθαίνει ο μπαμπάς της Στέλλας;

Σε κάποια φάση, οι Σταματάκηδες θα καταφέρουν να εγκλωβίσουν τον Σταύρο, κοντά στον γκρεμό. Με μία απότομη κίνησή του, ο Σταύρος θα σύρει το αυτοκίνητο στο γκρεμό και θα χάσει τις αισθήσεις του.

Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός : Πρωταγωνιστής αποχωρεί από την σειρά

Ο Αστέρης και ο Μαθιός θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του θα είναι τραγική. Ο Βαγγέλης θα δώσει το μωρό πίσω στην Αργυρώ και θα λυγίσει πλάι στον τραυματισμένο αδελφό του.. Μία σκηνή που αναμένεται να κόψει την ανάσα, πλησιάζει σύμφωνα με το youfly.com

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close