Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα για δεύτερη φορά;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς μπορεί να δούμε τον γάμο της Θοδώρας να βάφεται με αίμα για δεύτερη φορά.

Αστό Θ0δωρούλα… Αφού δεν σε πάει

 

Πολλά συζητιούνται για τον γάμο της Θοδώρας, στη σειρά Σασμός. Η αλήθεια είναι πως ο Ορφέας Αυγουστίδης, σε μία συνέντευξή του, είχε δηλώσει πως έρχονται κάποιοι γάμοι, ίσως αιματοβαμμένοι..

 

Δεν αποκλείεται να δούμε τον γάμο της Θοδώρας να βάφεται με αίμα, για δεύτερη φορά. Ο Λευτέρης Ορφανίδης κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αποκαλύπτοντας όλο το ένοχο παρελθόν του, αλλά και τη μυστική αποστολή του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Πεθαίνει ο μπαμπάς της Στέλλας

Σασμός-Λευτέρης-Θοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός : Πρωταγωνιστής αποχωρεί από την σειρά

Είναι αποφασισμένος να δώσει μία ευκαιρία στον έρωτα και να δεσμεύσει τη ζωή του πλάι στην γυναίκα που αγάπησε όσο καμία. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για την Θοδώρα, η οποία αισθάνεται πως έχει βρει το άλλο της μισό, παρά τις αντιδράσεις των γονιών της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος αγριεύει μόλις μαθαίνει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του

Σασμός: Η Θοδώρα μήλον της Έριδος ανάμεσα σε δύο άντρες

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης πέφτει θύμα της Τζένης

Ο γάμος της Θοδώρας και του Λευτέρη θα σχολιαστεί αρκετά, στη σειρά Σασμός. Βέβαια, κάποιοι δε θα χαρούν με αυτό το γεγονός. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Ευθύμη και τον Πάνο, οι οποίοι αναζητούν τρόπους για να διαλύσουν τον Λευτέρη!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος χαρακτήρας που ταράζει τα νερά στην Κρήτη

Σασμός: Θοδώρα είσαι άχρηστη που έχασες το παιδί

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σε θανάσιμο κίνδυνο

Θα του χαλάσουν την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του; Πυροβολισμοί αναμένεται να ηχήσουν σε όλη την Κρήτη σύμφωνα με το youfly.com. Φυσικά, μη χαρμόσυνοι…

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close